Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

TV kaart arvutisse?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

TV kaart arvutisse?

Olen raskustes sellise jubinaga (vist oli Garbeex+), mis muudab av signaali dv- ks. Kasutab usb-d 2.0, aga ainult tv pildi vaatamiseks arvutis (mis ei ole ka kohati selge) kõlbab, aga peale salvestamist ei jookse pilt enam ilusti. Olen arusaama hakanud, et peaks tv kaardi sisse panema.
    On silma hakanud selline isend http://www.windowsmarketplace.com/de...productReviews

Saan aru, et see riistapuu kodeerib tarkvaraliselt ja pole mpeg 4. Kui tõsine viga on see, et ei kodeeri riistvaraliselt ja puudub mpeg 4 kodeering? Mulle hakkas ta lihtsalt meeldima erinevate sisendite poolest (+ i Link) ja saab mingi dv antenni järgi panna, aga pole arusaanud kas sellel pulti ka on.
    Äkki on inimesi kes oskaks veel paremaid variante pakkuda linkida- a`la 1000 eegu ümber ja oleks av sisendid, puldiga ... jne.

Tänan!

Vs: TV kaart arvutisse?

MPEG4 võid kodeerida ka softis, igasugu DivX ja Xvid on näiteks sisemiselt MPEG4.
    S-video ja composite sisend on neil vast kõigil, see pole midagi erilist. Firewire on täiesti eraldi nähtus ja see on lihtsalt eraldi tükk samal kaardil. Vahet pole, kas samal kaardil või eraldi.
    Digitaaltelevisioonist ei räägi mitte keegi seal midagi, ikka paistab analoogpildi vastuvõtja olevat. DV all mõeldakse seal firewire't vist.
    Seletuse järgi on pult ka kaasas.
    Üldiselt on nii, et liigub kolme erineva kiviga tv-kaarte. Üks philipsi kivi ja kaks conexant'i kivi. Philipsi kiviga on palju ühilduvusprobleeme olnud ja mina pole veel korraliku pilti nendega näinud. Conexanti BT878 on vanem kivi, mille originaaldraiverid pärinesid windows 98 ajast ja windows nt draiver porditi 2000->xp peale. See oli aga kõike muud kui stabiilne ja hea kvaliteediga pildiga (piiratud resod, värviformaadid jne, märksa vähem kui kivi ise toetas). Sellest levis aga üks venemaal paigatud variant, mis oli märksa silutum ja võimaldas seda, mida teine ei võimaldanud. Lisaks oli veel ka vabavarana alternatiivne draiver btwincap, mis sõltuvalt arvutist andis kõige paremaid tulemusi või ei jooksnud üldse. Iseenesest vahepeal olid peaaegu kõik müüdavad kaardid selle kiviga ja pildi kvaliteet oli neil kõigil võrdväärne.
    Viimasel ajal on märksa rohkem kaarte Conexanti uuema kiviga, CX2388x. Originaaldraiver on kena ja stabiilne, pilt on eelmisega samaväärne, lisaks toetab ka digiheli vastuvõttu (st nicam stereo jne). Endalgi praegu üks selle kiviga kaart sees ja ei kurda, ahela nõrgim lüli on kindlasti starmani kaablist tuleb äraläbustatud pilt (isegi traadijupist võetud eesti kanalid on märksa puhtamad).
    Seega - kuna enamus kaarti moodustab kivi ja tuuner ning nende vahel on peaasjalikult ainult juhtmed, siis kaardi tootja nimi eriti ei mõjuta siin midagi. Kui sama kiviga kaardid, siis pilt on ka suhteliselt võrdväärne.

Comment

Vs: TV kaart arvutisse?

Jah, sorry, läks väheke segamini selle dv kohapealt- mul käis selline kaart ka silmade eest läbi http://www.kworld.com.tw/en/index_D+A.htm (DVB-T 220 Digital + Analog TV Tuner) vot sellel on. Ma ei jaga kaardi kividest midagi, aga küsiksin uuesti:
      Üldiselt on nii, et liigub kolme erineva kiviga tv-kaarte. Üks philipsi kivi ja kaks conexant'i kivi. Philipsi kiviga on palju ühilduvusprobleeme olnud ja mina pole veel korraliku pilti nendega näinud. Conexanti BT878 on vanem kivi, mille originaaldraiverid pärinesid windows 98 ajast ja windows nt draiver porditi 2000->xp peale. See oli aga kõike muud kui stabiilne ja hea kvaliteediga pildiga (piiratud resod, värviformaadid jne, märksa vähem kui kivi ise toetas). Sellest levis aga üks venemaal paigatud variant, mis oli märksa silutum ja võimaldas seda, mida teine ei võimaldanud. Lisaks oli veel ka vabavarana alternatiivne draiver btwincap, mis sõltuvalt arvutist andis kõige paremaid tulemusi või ei jooksnud üldse. Iseenesest vahepeal olid peaaegu kõik müüdavad kaardid selle kiviga ja pildi kvaliteet oli neil kõigil võrdväärne.
      kas jutt käib riistvaralisest kodeerimisest või esinevad mõlemad paraleelselt kodeerimise protsessis? On üldse oma pead selle kodeer.-ga vaevata- tuleb osta lihtsalt meelepärasem ära? Kas tänapäeva kaartidel on pildi kvaliteedis ka vahe s.t. kuidas orienteeruda, et saaks see kõige õigema kiviga kaart?

Comment

Working...
      X