Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Laptopi graafikakaart

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Laptopi graafikakaart

Kaardi tunneb ära aga võib ükskõik mis draivereid installeerida.
    Ja näitab seda kaarti, mille draiverid on installeeritud - ainult et mälu on arvuti arvates 32MB, mitte 64.
    Graafika muutmisega ei muutu midagi. Kõiki värve näitab, aga pildi peal on selline...eee...korrapärane muster? Umbes nagu ristkülikutest malelaud, kus valgete asemel on läbipaistvad ja mustad ongi mustad. Laptop toimetab väga aeglaselt ka nüüd.

Laptop on Desknote oma ja graafikakaart on seal ATI Mobility Radeon 9000

Mis võib viga olla, graafikakaart läbi?

Vs: Laptopi graafikakaart

lase draiverid üldse maha, windows peaks omadega midagi ikka ette manama. oleks ka abi kui sa ütleks mis win on
    PS! meil on riistvara foorum olemas ...

Comment

Esmalt postitatud irx poolt
      lase draiverid üldse maha, windows peaks omadega midagi ikka ette manama. oleks ka abi kui sa ütleks mis win on
      Draiveritega igatepidi jamatud, leiab kaardi ülesse saab installitud aga ikka sama jama. Windows XP Professional SP1

Kas üks kaardi kividest võib katki olla, kui neid seal mitu?
      (Olid ühed SDRAM'id millel oli üks kivi katki ja need töötasid vahelduva eduga).

Esmalt postitatud irx poolt
      PS! meil on riistvara foorum olemas ...
      Mõni adminn võiks selle teema sinna viia, oleksin väga tänulik!

Comment

Kas ilma draiveriteta, st windowsi generic vesa vga'ga, on ka see muster peal? Kui jah, siis on videokaart hukas.
        Desknote'l surnud videotega olen ise ka kokku puutunud ja kokkuvõttes ei omaks Desknote looma ka siis kui mulle peale makstakse selle eest.

Comment

Esmalt postitatud digital poolt
          Kas ilma draiveriteta, st windowsi generic vesa vga'ga, on ka see muster peal? Kui jah, siis on videokaart hukas.
          Desknote'l surnud videotega olen ise ka kokku puutunud ja kokkuvõttes ei omaks Desknote looma ka siis kui mulle peale makstakse selle eest.
          Sisselülitamisel oli juba pilt imelik.

Kas midagi annab ette ka veel selle laptopiga võtta või mitte?

Comment

garantiisse viia. Kui garantiid pole, siis küll ei oska muud soovitada kui esindusest küsida aga tõenäoliselt läheb vahetusse emaplaat ja see on kallis.

Comment

Garantiid ei ole enam ammu.

Graafika ei ole emaplaadile integreeritud aga kordategemiseks peab ikka emaplaadi ära ära vahetama? Foorumites on kirjutatud, et osadel, milledel ei ole graafika integreeritud on võimalik vahetada.

Comment

see graafika pole integreeritud on siiski tinglik, enamusel on emaplaadi küljes videokaart kinni või kui isegi pole, siis poest sa uut ikka sinna osta ei saaks, ehk ainult tehasest tellida, kuid selliseid nagunii enam ei tehtaks ja vaevalt tehasest tava inimene üldse midagi saakski
                aga jah, ruudud tähendavad videokaardi lõppemist, teoorias ehk mõni tubli elektroonik ja kolbi valdaja vahetab mõne poes müüdava radeon 9000 kaardiga ntx cpu ja mälud ära, samas ei usu mina, et see asi majanduslikult mõtekas oleks, uuri ehk desknotes on hoopis mõni teise veaga samasugune plaat, ehk õnnestub 2st 1 kokku saada, desknote on nagunii üks suur rist ja viletsus, minu kaastunne kõigile kes selle endale soetanud on
                http://www.e38.ee
                http://www.laptopid.ee
                Vastan meeleldi erinevatele laptopi teemalistele küsimustele

Comment

"Malelaud" tähendab üldjuhul seda et üks mäluklotsidest on "natuke" surnud.
                  Veel võib see olla sellest üks pipe on surnud. Niiet võimalusi mitu aga ülelegi pole lihtsat/odavat lahendust

Comment

Working...
                  X