Selline asi siis, et üsna tihti paar sekundit pärast arvuti väljalülitumist lülitub ta jälle sisse. Aitab ainult toitejuhtme tagant ära võtmine korraks. Mida võiks torkida? Päris tüütuks hakkab muutuma juba...
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Arvuti ei lähe kinni
Collapse
X
-
See asi mida Zen ütles on jah üks varjant. Näiteks kui keegi on minu arvutis LAN-i kaudu ja ma hakkan arvutit kinni panema, siis ta ütleb, et kas sa tahad selle inimese Disconnectida. Kui ma panen yes, siis läheb pilt mustaks, aga arvuti kinni ei lähe. Võibolla on sul ka mingi taoline asi, iseasi kas sa oled üldse LAN-is.Muusikahull!
Comment
-
vaata igaks juhuks võrgulülitit (et kas kinni kiilunud). Toitekatel olen ka selliseid vigu näinud. Kisu toiteka pistik lahti ja särc peale. Toitekas ei tohi tööle hakata. Lühista maa ja sisselülitamise otc (roheline) - läheb käima. Võta lühis ära-peab seisma jääma. Toiteblokk testitud- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
vaata igaks juhuks võrgulülitit (et kas kinni kiilunud). Toitekatel olen ka selliseid vigu näinud. Kisu toiteka pistik lahti ja särc peale. Toitekas ei tohi tööle hakata. Lühista maa ja sisselülitamise otc (roheline) - läheb käima. Võta lühis ära-peab seisma jääma. Toiteblokk testitud
Ja veel..diseibli biosest kõiksugu automaatset wake on lan/modem ja muud tyypi asjad ära, muidu saavutad olukorra ,kus arvuti tuleb selle peale ka üles, et IR on com pordis ja keegi vajutab mingit pultiElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
Comment