Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti ei lähe kinni

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti ei lähe kinni

Selline asi siis, et üsna tihti paar sekundit pärast arvuti väljalülitumist lülitub ta jälle sisse. Aitab ainult toitejuhtme tagant ära võtmine korraks. Mida võiks torkida? Päris tüütuks hakkab muutuma juba...
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

äkki on keegi kuri inimene sinuga ühes lokaalvõrgus ja kasutab wake up on lan funktsiooni sinu masina sisse lülitamiseks!?

Comment

Samas võrgus istub ainult läpakas, ja see on enamasti välja lülitatud, seega viga ikkagi minu arvutis. Olen proovind võrgu üldse tagant ära visata, ei aidand midagi.

Comment

See asi mida Zen ütles on jah üks varjant. Näiteks kui keegi on minu arvutis LAN-i kaudu ja ma hakkan arvutit kinni panema, siis ta ütleb, et kas sa tahad selle inimese Disconnectida. Kui ma panen yes, siis läheb pilt mustaks, aga arvuti kinni ei lähe. Võibolla on sul ka mingi taoline asi, iseasi kas sa oled üldse LAN-is.
        Muusikahull!

Comment

siin tuleb BIOSi näppida. seal on midagi paigast ära

mul oli kunagi ühe arvutiga sama probleem. siis muutsin BIOSist midagi ja kadus see probleem ära.
          Andke andeks mulle minu lollid küsimused
          nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Comment

Mina jällegi arvan, et viga on kas emmes või toitekas, sest kui bios oleks paigast ära, siis ei jääks ta kunagi seisma, minul aga ilmneb sündroom 90% juhtudest, mõnikord juhtub, et jääb ilusti ise magama. Aga paistab, et eksootiline viga...

Comment

vaata igaks juhuks võrgulülitit (et kas kinni kiilunud). Toitekatel olen ka selliseid vigu näinud. Kisu toiteka pistik lahti ja särc peale. Toitekas ei tohi tööle hakata. Lühista maa ja sisselülitamise otc (roheline) - läheb käima. Võta lühis ära-peab seisma jääma. Toiteblokk testitud
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

vaata igaks juhuks võrgulülitit (et kas kinni kiilunud). Toitekatel olen ka selliseid vigu näinud. Kisu toiteka pistik lahti ja särc peale. Toitekas ei tohi tööle hakata. Lühista maa ja sisselülitamise otc (roheline) - läheb käima. Võta lühis ära-peab seisma jääma. Toiteblokk testitud
                Kui ligi pääsed siis mõõda ka arvuti väljalülitamise hetkel pinget seal sama otsa peal, kas üritab muutuda (emme lükkab sisse)??? ja igaks juhuks kontrolli ka stand by 5 voldi pinget (ei mäleta misvärvi ots) et see väljalükkamisel ei kõiguks
                Ja veel..diseibli biosest kõiksugu automaatset wake on lan/modem ja muud tyypi asjad ära, muidu saavutad olukorra ,kus arvuti tuleb selle peale ka üles, et IR on com pordis ja keegi vajutab mingit pulti
                Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

sama oli mul
                  kui 98SE, siis
                  http://aumha.org/win4/a/shtdwnse.htm

Comment

Mis op sys on. Kui XP, siis sellel on vaikimisi üks linnuke, et kui op sys vigane, siis teeeb restarti. Samuti keela BIOS-est APM ära ja vaata mis siis teeb.

Comment

Working...
                    X