Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

töölaualt kadus my computer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

töölaualt kadus my computer

naabril on nüüd kuu või paar olnud internetiühendus.esimese liigutusena lasi installida muula ja hakkas kohe filme tõmbama.
    enda seletuse järgi õnnestus tal mingi film kaks korda arvutisse saada,ja otsustas ühe kaotada.tulemus on nüüd selline,et töölaualt kadus my computer,internet explorer ja veel midagi(aga mis seal oli,ei suutnud ta meenutada)
    IE kaotus polnud nii hull,sest õnneks oli tal töölaual viide mingile lemmikleheküljele.nii et interneti poeb ta hetkel selle kaudu.
    hullem on my computer kadumine,sest ei oska nagu teistkaudu kuidagi tema kõvakettale ligi pääseda.
    kas on mingi lahendus,või peab ta uuesti windovsi peale laskma(paari kuuga on ta seda juba kolm korda teinud,aga need on ainult need juhud mis mina tean,pole võimatu et neid kordi rohkemgi on)?

Vs: töölaualt kadus my computer

Oletan et XP-ga tegu.

Parem hiireklikk Desktopil ehk töölaual, siis Properties. Vali ülalt Desktop siis alt nupp: Customize desktop.

Lahti on aken kus on mitmeid tab-e linnukestega (Desktop icons).
    Oletame et tahad lisada My Computer ikooni töölauale, siis pane linnuke My Computer ette ja kliki nüüd 2 korda OK.

ikoon ilmub töölauale.
    teiste lisamiseks tee sama. Võid ka kohe kõigile linnukesed ette panna ja nad ilmuvad töölauale.
    viimati muutis kasutaja Elektrik; 02 m 2006, 20:07.

Comment

system restore aitab ka igasuguste probleemide lahendamisel

Comment

Stardi alt on kh kõik kadunud we?
        otsija

Comment

tal on XP jah.Elektriku õpetus peaks aitama,natuke harjutan oma arvuti peal ja lähen päästan naabri hädast.siis olen suurim arvutispetsialist trpikojas.
          aitäh hea nõu eest.

Comment

Mina olen alati teinud start -> run -> "C:" -> OK ja ketas käes.
            If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Njah, kõigil oma variandid aga minu jaoks mugavaim variant ikkagi Start menüüst valik My Computer.
              Tänu sellele et MS start menüü nii ümber töötas ja kasutamise niivõrd mugavaks tegi, kasutan ainult seda.Töölaual standard ikoonidest ainult Prügikast mis installi ajal vaikimisi sinna pannakse.

Comment

Lisaks võib kasutada klahvikombinatsiooni "Windows key + E", mis avab Exploreri.

Comment

ja start-menüüsse peidetud my computeri peal saab ka parema klõpsuga valida show on desktop.

Comment

Working...
                  X