Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
need igas temp cleanerid on tiblad, ma vandusin kui yx selline video kogumiku kuupeale lasi sest arvas et *.tmp laiend ja "temp" nimega kaust on kustutamiseks.
Mis sunnib MSI-i kasutama,see et saab faile saata, igat väikest asja ei hakka meilima.
enamus teisi progesid on väääga segase kasutajaliidesega. Käisin nad kõik yhekaupa mingi aeg läbi.
vead:
1) ei saa faile saata
2)smiled ei tööta
3) enteri vajutusele ei saada ära, pead hiire otsima
4) enda pilti ei saa muuta ega teiste oma ei näe
5)ei ole võimeline logi salvestama
Viimane asi on põhi põhjus miks ei saa vahetada. Ma salvestan logisid juba aastaid.
Harjunud et kui siin masinas juttu ajan siis salvestab logid. Ei pea kiskile asju yles märkima näiteks nagu adred, tel-nrid jne numbrilised asjad.
viimati muutis kasutaja murphy; 26 October 2009, 17:12.
Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Pigem on kasutajad lollid,kes ei loe eelnevalt,mis on programmi lisad jne.
Sestap igaksjuhuks hoiatasingi,et ie ja firefoxi salvestatud passid ka kustuvad.
See konkreetne tempcleaner on väga tänuväärne programmike,kasutan teda oma töös igapäevaselt!
tolle softi mis ma kasutasin oli asi nimega System mechanic.
Lihtsalt väitis et masinas 1,6g prügi. Vajutasin delete.
Muidugi miskit backupi ei tehtud, lihtsalt kustutatigi, kaasa arvatud backupina toimivalt võrgu servult. Üritas liiga hea olla.
Mida ma eeldan softilt on e ta näitaks kus mis on, ja MINA valin kust mida kustutan, mitte et vaikselt lihtsalt kustutab ära ja hiljem avastad.
Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
1) ei saa faile saata
2)smiled ei tööta
3) enteri vajutusele ei saada ära, pead hiire otsima
4) enda pilti ei saa muuta ega teiste oma ei näe
5)ei ole võimeline logi salvestama
Minul üles ehitatud Miranda saab kõigega peale smailide hakkama, pluginad nende jaoks ka olema, aga ma põhimõtteliselt ei kasuta neid. Ei meeldi.
tolle softi mis ma kasutasin oli asi nimega System mechanic.
Lihtsalt väitis et masinas 1,6g prügi. Vajutasin delete.
Muidugi miskit backupi ei tehtud, lihtsalt kustutatigi, kaasa arvatud backupina toimivalt võrgu servult. Üritas liiga hea olla.
Mida ma eeldan softilt on e ta näitaks kus mis on, ja MINA valin kust mida kustutan, mitte et vaikselt lihtsalt kustutab ära ja hiljem avastad.
Minu progret võid katsetada ikkagi,mine settingute alla,sealt saad valida,mida sa ei soovi,et ta kustutaks!
PS:Igaksjuhuks võid ikkagi backuppida,et pärast mitte mind süüdistada
Comment