Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Msni kaudu leviv worm

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Msni kaudu leviv worm

Kõige kindlam ja labasem oleks lihtsalt format teha ja uus win peale. Aga jah,see on laiskade ja lollide pärusmaa.
    otsija

Comment

need igas temp cleanerid on tiblad, ma vandusin kui yx selline video kogumiku kuupeale lasi sest arvas et *.tmp laiend ja "temp" nimega kaust on kustutamiseks.
      Mis sunnib MSI-i kasutama,see et saab faile saata, igat väikest asja ei hakka meilima.
      enamus teisi progesid on väääga segase kasutajaliidesega. Käisin nad kõik yhekaupa mingi aeg läbi.
      vead:
      1) ei saa faile saata
      2)smiled ei tööta
      3) enteri vajutusele ei saada ära, pead hiire otsima
      4) enda pilti ei saa muuta ega teiste oma ei näe
      5)ei ole võimeline logi salvestama

Viimane asi on põhi põhjus miks ei saa vahetada. Ma salvestan logisid juba aastaid.
      Harjunud et kui siin masinas juttu ajan siis salvestab logid. Ei pea kiskile asju yles märkima näiteks nagu adred, tel-nrid jne numbrilised asjad.
      viimati muutis kasutaja murphy; 26 m 2009, 17:12.
      Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
      1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Pigem on kasutajad lollid,kes ei loe eelnevalt,mis on programmi lisad jne.
        Sestap igaksjuhuks hoiatasingi,et ie ja firefoxi salvestatud passid ka kustuvad.

See konkreetne tempcleaner on väga tänuväärne programmike,kasutan teda oma töös igapäevaselt!

Comment

tolle softi mis ma kasutasin oli asi nimega System mechanic.
          Lihtsalt väitis et masinas 1,6g prügi. Vajutasin delete.
          Muidugi miskit backupi ei tehtud, lihtsalt kustutatigi, kaasa arvatud backupina toimivalt võrgu servult. Üritas liiga hea olla.
          Mida ma eeldan softilt on e ta näitaks kus mis on, ja MINA valin kust mida kustutan, mitte et vaikselt lihtsalt kustutab ära ja hiljem avastad.
          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Esmalt postitatud murphy poolt
            1) ei saa faile saata
            2)smiled ei tööta
            3) enteri vajutusele ei saada ära, pead hiire otsima
            4) enda pilti ei saa muuta ega teiste oma ei näe
            5)ei ole võimeline logi salvestama
            Minul üles ehitatud Miranda saab kõigega peale smailide hakkama, pluginad nende jaoks ka olema, aga ma põhimõtteliselt ei kasuta neid. Ei meeldi.

Comment

Esmalt postitatud murphy poolt
              tolle softi mis ma kasutasin oli asi nimega System mechanic.
              Lihtsalt väitis et masinas 1,6g prügi. Vajutasin delete.
              Muidugi miskit backupi ei tehtud, lihtsalt kustutatigi, kaasa arvatud backupina toimivalt võrgu servult. Üritas liiga hea olla.
              Mida ma eeldan softilt on e ta näitaks kus mis on, ja MINA valin kust mida kustutan, mitte et vaikselt lihtsalt kustutab ära ja hiljem avastad.
              Minu progret võid katsetada ikkagi,mine settingute alla,sealt saad valida,mida sa ei soovi,et ta kustutaks!

PS:Igaksjuhuks võid ikkagi backuppida,et pärast mitte mind süüdistada

Comment

Väga suured tänud, nii minul kui mu tutvusringkonnas pole enam jama olnud

Comment

Working...
                X