Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Eelarve jälgimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Eelarve jälgimine

Oleks soov teha midagi sellist, kus saab jälgida enda sissetulekuid ja väljaminekuid
    Ellermaasoft,Ellermaa,tarkvara,eelarve,pere-eelarve, majandamine, msmoney,perekonna eelarve

Ei ole vaja midagi keerulist. Olemas selline asi Excelis, aga tahaks teha seda muud moodi, nt mõnes andmebaasis. http://www.hot.ee/kem7/naidis.xls
    Oskab keegi mõnda head ideed anda, kuidas seda teha

Vs: Eelarve jälgimine

ellermaasofti programm pole ju kallis...
    aga millist sul vaja siis on?

Comment

No kõige lihtsam variant on kasutada mingit desktop-andmebaasi, näiteks access või openoffice base.

Comment

mul mingi jubin olemas mille accessis kunagi kudusin ...kulude pool on täiesti olemas .....kui tahad et tulusid ka näitaks ja sisestada saaks siis vaja see osa juurde kududa .....võin maili pääle saata selle kui tahad ..idee peaks sealt küll saama .....

Comment

haistag, tänud baasi eest!

Tekkis küsimus Accessis päringu tegemisega.

seal see tabelipäises 12 on kuu
          aga kuidas ma saaksin sedasi, et ta näitaks aastat ja kuud, nt 01.2006 v 02.2006 jne (kulutused teatud aasta kuu kaupa)
          muidu ta liidab sinna erinevate aastate 12-nda kuu kulutused

Comment

täpselt ei mäleta ...kaua aega tagasi tegelesin asjaga aga kui päringut teha siis seal read field , table , total, sort jne .....seal criteria kohale paned #between date 01.12.2006 and 31.12.2006 vms ,,,,,,uuri netist accessi käske ...täpselt ei mäleta neid ....aga kui töö juures olen siis võin vaadata mul täiesti toimiv kulude ja tulude arvestus ehitusfirmas acccessi baasi näol toimimas .....3 kuud ehitasin raiska ja käima sain nii nagu vaja :P tuleta meelde ...siis võin isegi äkki aidata kuidagi.

Comment

ahjaaa ..meenus et see baas mis saatsin sulle oliigi mõeldud ühe aasta kulude arvestuseks ...et uueal aastal alustad tühja lehega vms .......edu igatahes asja edasiarendamisel :P

Comment

pole küll hetkel Accessi konspekti käepärast, nii et panen oma mõtte siia kirja
                kui teha tabelisse
                Field Name: Aeg
                Data Type: Date/Time
                Format: Short Date 29.12.2006

ja siis kuskilt Generali alt määrata, et ta ei näitaks tervet kuupäeva 29.12.2006, vaid 12.2006
                oleks selline asi võimalik?

Comment

Working...
                X