Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

probleem videokaardiga ja yks kys CPu tempi kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

probleem videokaardiga ja yks kys CPu tempi kohta

Selline probleem,et videokaart jookseb mängudes kokku või arvuti teeb restardi.Testisin kaarti 3dmark 2001'ga ja seal nii kui testi nuppu vajutasin jooksis arvuti kokku ja ,kui teist korda proovisin uuesti siis tegi arvuti restardi.
    Mis moodi ma seda parandada saan?Kas videokaart on omadega või milles probleem on+Kõige uuemad driverid on ka peal.
    --------------------------------------------
    Palju on umbes P4 2,8ghz prose normaalne temp?
    Endal on siis pidevalt 40-50C ja yle ka vahel ,kui mängin.
    Aga yhel celeron 2,4ghz on kesmine temp 20-30C.
    On see 40-50C normaalne või liiga kõrge?

Vs: probleem videokaardiga ja yks kys CPu tempi kohta

graafikakaart võib vabalt ka üle kuumeneda mängides. olenem, mis kaart on. samuti võib kontaktis mingi kala olla. proovi uuesti slotti pista. k ajahutust kontrolli (kui on). minu graafikakaardi prose temp jääb 50-60 kraadi vahele "idle" olekus (mänguta).

Biosist piiludes oli CPU temp 38 kraadi selsiust.
    viimati muutis kasutaja bloody-orc; 23 m 2006, 10:17.

Comment

kaart on radeon 9600Xt + ati silencer kraade on kuskil 37-40 mingides nats rohkem.
      Panin kaardi uuesti sloti vaatan ,mis saab nyyd.

Comment

võib olla toiteplokk on nõrk
        http://ebupro.blogspot.com/

Comment

väga võimalik.Ma yritan kuskilt mõnda kaarti laenata ,proovin teist kaart iarvutis ,kui siis ei jama siis arvatavasti plokk nõrk :s

Comment

Re: Vs: probleem videokaardiga ja yks kys CPu tempi kohta

tegelikult oli ka endal selline probleem, küll mitte graafika kaardiga, vaid heli omaga. graafika oli GF2 ja video oli Audigy. kokku imesid 300W tühjaks kõvemates mängudes...

Comment

viga ei saa toitekas olla,kuna algul ,kui selle kaardi panin siis töötas kõik ilusti ei jooksnud mängud kokku ega midagi.Sellest on nyyd vist mingi pool aastat möödas ,kui selle kaardi panin.
              Nyyd vahepeal tegin fomrati peale seda hakkas jamama.proovisin yht video kaardi testi ja seal tegi korralikult 2d testi ära ,aga kui panin 3d testi jooksis kokku nagu tavalselt.

Comment

aga proovi kaarti teises masinas kui võimalik. äkki leiad mingi sõbra, kellel kõvem tower laua all mühisemas... just paremat arvutit on vaja, et selgusele jõuda ilusti.

Comment

proovisin juba teises arvutis ,mis oli lahjam ,kui minu oma ja seal töötas kaart ilusti.Proovisin seal 3d marki ja töötas ei jooksnud kokku ega midagi.võibolla kasutasin seda kaarti liiga vähe aega seal arvutis.Homme lähen proovin uuesti.
                  Ja see on ka suhr imelik ,et ma pain yhe lahjema kaardi arvutisse ja kui arvuti tööle panin siis ytles,et some files are missing cant start windows ja kui vana kaardi tagasi panin oli kõik ok jälle.

Comment

sai siis jooksutatud seda kaarti teise arvuti peal ja kõik möngud ja testid ,mis seal tegin jooksid ilusti, polnud mingeid probleeme.Panin yhe vanema kaardi enda arvutisse (gf2 mx440 64mb) ja see ei võtnud mu arvutis piltigi ette.Proovisin biossis ka muuta settinguid ,muutsin voltage ära ja panin primary video card agp,aga ikka midagi kaart jookseb ikka mini arvutis kinni.Milles see probleem olla saab?ma ei oska enam midagi teha.Kas see on võimalik ,et agp on katki?3dmark millegi pärast ylteb ka vahepeal ,et problem with your 3d accelerator vms ja tavliselt peale seda jookseb arvuti kokku või teeb restardi.

Comment

Mul oli draiverites viga. Kaart oli vanem Riva TNT2/M64. Mingilt maalt uuemate draiveritega 3D-d kasutades läks arvuti restardile. Vaata run->dxdiag->display lehelt neid teste. Proovi seda 3D testi teh. Kui ikka sama jama siis võib proovida vanemaid draivereid. Minul see igatahes aitas.

Comment

no ma proovin siis lasin vanad driverid peale.

Comment

Working...
                        X