Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

DVD-kirjutaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

DVD-kirjutaja

Kas DVD-kirjutaja annab väljundiks ainult dvd-formaadis plaadi? No näiteks kui tahan teha plaati, kus on mp3-failid või plaati, kus on jpg-failid vms., siis see pole mul DVD-kirjutajat kasutades võimalik. Tavalise cd-kirjutajaga pole mingit probleemi, aga DVD-kirjutaja ei taha teha midagi muud peale dvd plaatide. Kas asi on seadmes või polegi see üleüldse võimalik? Või on see mudelite lõikes erinev - osad kirjutavad, osad mitte?

Kasutasin Nero tarkvara, aga ta ei anna "choose recorder" all DVD-kirjutajat recorderiks üldse validagi.

Vs: DVD-kirjutaja

Installisid sa ikka uue kirjutajaga kaasa tulnud nero? Nero cd-kirjutajaga kaasa tulnud versioon on piiratud ainult selle lugejaga, millega ta kaasa tuli.

Comment

Installisin kogu krempli, mis DVD-kirjutajaga kaasas oli. Seal oli mingi rippija, siis mingi videotöötlustarkvara ja dvd kirjutamise tarkvara. Mingit sellist tarkvara, mis võimaldanuks kasutada teda tavalise cd-kirjutajana, ma küll ei leidnud. Sellepärast installisingi Nero. Aga nagu juba enne ütlesin: minu DVD-kirjutajat see Nero ei tunnista. Olen sedasama Nero't kasutanud ka teistes masinates ja ta on sobinud igasuguste cd-kirjutajatele olenemata tootjast.

Minu küsimus oligi põhimõttelist laadi: et kas üleüldse DVD-kirjutajad on suutelised tavalisi CD-plaate kirjutama?

Comment

On küll.

.
        Head susserdamist !

Comment

Lihtsalt peale Nero käima panemist tuleb "New compilation", seal vasakul üleval projekti valikute kohal on rippmenüü DVD see vaheta CD vastu.
          Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

Comment

Working...
          X