Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Divx ja Xvid videod ei jooxe arvuti peal!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Divx ja Xvid videod ei jooxe arvuti peal!

Selline mure et arvuti on 500mhz amd mälu 144mb ja video on 32 mb (sis 305)..üksikuid filme jõuab liigutada aga yldiselt hakkab kokutama pilt ja heli ei lähe kokku...arvuts win 98...2000'ga jooksutas enamvähem videot...kas tõeasti on arvuti nii kehva et ei jõua asja liigutada??? :-/
    Sõbral on 400mhz celeron 128mb ram'i ja 8mb videot ja video jookseb ???

Vaata oma arvuti kriitilise pilguga üle. Lase maha kõik pask, mida sa ei kasuta, käi Ad-Awarega üle, tee kõvakale defragment, lase uuesti peale koodekid. Kui kõik see tehtud, peaks ka filmid jooksma.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

ei aita...järgi proovitud...ja ma ei hoia arvutis igast saasta...isegi siis ei ole jooksnud kui äsja installitud windosa peal

Comment

Kui vaatad plaatide pealt, proovi kõvakale kopeerida. Kui vint ja cd-rom on ühe ide otsas, tõsta eraldi, kõvakal luba DMA. Lase peale viimased emme driverid, see kehtib vist eriti siis, kui VIA küpsistega emme. Rohkem mina ei oska
        Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Kas heli on puhas (ei jõnksuta)???
          Uskumatu, aga proovi vahetada helikaardi draivereid,
          või selle setinguid ja kui võimalik teise pessa ajada
          mul kunagi tõmbas sb live pci siini kinni ja oli kutu
          kusjuures mingid kodekid pidid seda aega võtma helikaardi kella järgi
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

see plaatide pealt vaatamise viga tean...siiski on mul ammu kahtlus et viga võib olla soundikas ja on kyll VIA kypsisega emme...5via77..heliga on yldse olnud jamasid 2000 ja XP topivad miskid diret sound driverid ja nendega on heli koguaeg jamanud 98'ga ei ole seda jama..heli hakkas seal nõksutama(mp3'e ei kannatanud ka kuulata ja sound oli koguaeg nagu põhjas) aga samas tollega oli heli ja pilt koos...Soundikas on Sb Live..ok proovin soundi vahetust...yx yamaha vedeleb siin äkki aitab

Comment

Mul oli 533MHz AMD, 256 RAM, 16MB ja hiljem 64MB videokaart, VIA kividega emaplaat. Tegin kõik, mis oskasin (sh format), aga filme ei jooksutanud - heli ja pilt ei läinud kokku. Proovisin kahe erineva helikaardiga. Samas ei jooksnud ka mängud nii hästi, kui sõbra iga parameetri poolest nõrgemal arvutil. Viga ilmselt AMD-s või VIA-s.

Comment

Mängud nagu jookseksid...aga vanemad AMD'd on tõesti natuke kehvemad 500AMD=~333 celeron...ex ma proovin ikkagi seda soundi vahetada...sest peale SB live installi hakkab video natuke jamama võimalik et mingite diret driverite konflikt..välja muidu eriti mujal ei paista aga nii kui sound ära installida siis video kaardiga kaasatuleval screensaveril kaovad kujutistel värvid(ei ole päris see mida mõtlen aga paremini ei oska kah)

Comment

Proovi--> Format C: :

Comment

arvestades seda et ma iga paari kuu tagant laon sys'i uuesti peale siis tean 100% kindlalt et enne formatti ja peale formatti vahet pole

Comment

Üldiselt, kui võtta eelpool mainitud 50OMHz AMD ja 333 celeon võrdlus arvesse, siis minu vana celeron ei jõudnud ka mitte midagi teha. Filmid jõnksutasid ja hääl jäi maha. oleneb muidugi filmi resost ka. proovi vaadata mõnda väiksema resoga filmi ja kui siis ei jõmksa on kindel et masin on juust. Ja kasut windows mediaplayer 6.4 see võtab kõige vähem proset. Divx settingutest pane kvaliteet kõige madalamaks - st paned filmi peal parema klahviga vaatamise ajal klõpsu, siis propertis ja siis divx codeci pealt sead asja paika. Ja kui sa kõik selle ära teinud oled saad aru, et viimane aeg on osta uus prose ja emaplaat- duronid ja athlonid on hetkel üliodavad
                      "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Ei olegi midagi peale 6.4 kasutanud testinud teisi kyll aga need võtavad resursse päris jõhkralt...aga masin juustu kohta ei oska ma öelda...parameetrite poolest nagu võiks...ja veel juustumad on jooxutanud

Comment

Hmm...probleem on küll huvitav endal arvuti celeron ja u. samade parameetritega. Ja filmid lippavad küll väga hästi ei saa kurta, küll aga olen tähelepannud et asi oleneb väga palju programmist millega filme vaatad :-/

Comment

Endal kodus 333mhz AMD k6-2 ja ei ole siiani ükski film vaatamata jäänud. Helikaardi draivrid on küll kriitilised filmi suhtes, sest süsteem peab heli ja pilti sünkros hoidma ja seega arvestama aeglaste helikaartide latency'ga. Kui on helikaardil directx(wdm) draiver, ei ole probleemi, kui mme draiver, siis on ainult probleemid.... Nimelt siis tehakse directx'i poolt kõike seda läbi mme-driavri ja latency on keskmiselt suurusjärgus 800ms, kui directx draivrite korral umbes 50-60ms. Seda ei oska kommenteerida, miks mme draivrite kaudu asi niiii aeglane on... paistab, et on lihtsalt mingi microsofti üli-üliaeglane kood, mis teeb heliga mingit susser-vusserit ja alles siis jõuab see kaarti ja kõik se vahepäälne asi sööb prose ära...
                            Ise olen kohanud ühe sellist integreeritud kaarti, mille draivrite install prog tuli käivitada mingi imeliku käsurea võtmega, et ta õige draivri laseks pääle.... Ja mõnedel kaartidel ainult mme draivrid ongi, sest wdm'i ei söö aknad'95 aga mme'd küll ja ei tehta kahte erinevat...

Comment

värvikvaliteet 32biti peal äkki? pane 16 peale
                              ja kas oled ikka bsplayerit proovinud?

mul isiklikult P3 600MHz, 192RAM, 4megane videokaart ja probleeme pole, isegi AC3 filmid mängib ilusti ära
                              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Working...
                              X