Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Divx ja Xvid videod ei jooxe arvuti peal!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

meil pII 400mhz ja mälu 256 video 32 m ati filmid lasen tv -sse ja bsplayeriga kuid on ka selliseid filme mille pakkimistihedus on arvatavasti rohkem proset nõudev.
    võib olla siit see viga (meil ühesõnaga nii ja naa)
    Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

install this components..*check the virus before*
      http://ld3.edskes.com/klcodec204f.exe

Comment

Mul 1 GHz Celeron, 384MB RAM ja 8 MB integreeritud (!) videokaart. Ennem jamas jah, mingi aja peale jäi pilt helist maha. Kuid siis hakkasin ma MediaPlayeris (ver. 9.0) linnukesi ära võtma/juurde panema. Tulemus paranes oluliselt ja pilt/heli jooksid terve filmi vältel sünkroonselt. Ei mäleta täpselt, mida tegin, kuid siin on mu performance'i settingud:

Tools => Options => Performance => Video acceleration => Advanced

ja edasi vaata siit: http://www.hot.ee/janzav/mplayer.jpg

Loodan, et vähemalt MediaPlayer 9 puhul aitab teistelgi.

Comment

Mul DivX mängib aga Xvidi ei mängi kohe kuidagi :'(. Enamus uusi filme ongi just Xvidiga. Mul arvuti selline väike juustukene nagu: Celeron 366Mhz, 128MB RAM, 8MB integreeritud videokaart ja mingi C-Media integreeritud helikaart. Mul kah siis probleem selles, et hääl ja pilt ei ole sünkroonis ja see on väga häiriv. Loodan, et see on see helikaardi viga. Igasuguseid mängijaid ja koodekeid olen proovinud, pole xvidi puhul aidanud. Praegu kasutan eraldi peale pandud koodekeid ja BSPlayerit.
          Muusikahull!

Comment

Nüüd on asi niimoodi, et kuigi klcodec on peal ei mängi bsplayer ega muud asjad üldse enam Divx ja Xvid formaadis filme. Film läheb käima ja hääl on aga pilti pole, või noh see on must. Siis kui mingeid seadeid bsplayeri alt näppida ja sisse lülitada Force RGB, siis pilt tuleb, aga kehva kvaliteediga, tagurpidi ja väga aeglane full screenis. Mul on mingi integreeritud videojuust. Ei oska midagi teha, kunagi nägin nagu sama videokaardiga filme ka, aga praegu ei näe kohe kuidagi, ei aita ei Nimo Codec Pack ega Kazaa Lite Codec Pack ja bsplayeri setingutega ei saanud ka midagi paremaks. Mida teha? Äkki on kellelgi kunagi midagi sama olnud? ???
            Muusikahull!

Comment

bsplayer ja ffdshow pane kõigepealt peale ja kui ei aita siis divx ja xvid ka, muude asjadega ära soperda
              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Nii ksl-i abiga sain pildi ette. Panin siis kõigepealt bsplayeri peale, siis panin ffdshow peale ja seejärel eraldi Xvid ja DivX codeci, film on küll Xvid codeciga, aga millegipärast enne DivX codeci pealepanemist pilti ette ei tulnud ja nende packidega ei tulnud ka midagi ette. Pilt nüüd siis ees ja oma arust nagu jookseb ka, aga hääl läheb paigast ära. On veel ideesid kuidas seda parandada? Ma proovin neid helikaardi driverid ka ära, vaatan kas aitab midagi. :
                Muusikahull!

Comment

Ah, bla ma ei tea enam. Korra tuli pilt ette, nagu eelmises postis ütlesin, siis aga proovisin uued helikaardi driverid peale panna, tahtis restarti ja pärast restarti enam pilti ette ei tulnud ja oli jällegi ainult hääl olemas. Proovisin siis kõik uuesti installida nagu ennegi, aga ikka pilti ei tulnud. Mul on siin arvutis midagi väga metsas. Ma pean vist filmide vaatamisest loobuma.
                  Muusikahull!

Comment

niih ma siin tegin soundika vahetuse...ei aidanud...ex ma vaata mõne videokaardi teen selle vahetuse...kui ka ei aita siis ikka arvuti juust

Comment

Videokaardi vahetus ei aita. Vähemalt mul ei aidanud. Kui protsessor on ikka nõrk, siis ta ei vea seda filmi välja. Film jookseb korraliku protsessoriga ka 2MB'se videomäluga integreeritud juustul.
                      Muusikahull!

Comment

muidugi aitab väga palju mälu juurde lisamine
                        endal kogemused paneks veel juurde endale aga kahjuks cooler nii suur et võtab ühe rami pesa enda alla :-/

Comment

Mul ei mõjunud ka mälu tõstmine 128MB'lt 256-ni, sest mul lihtsalt prose vist nii nõrk, et midagi ei aita enam. 366Mhz on nagu Juku arvuti juba.
                          Muusikahull!

Comment

directX 9 on ikka peal?
                            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

ex ikka...pole veel yhtegi teist videokaarti kätte saanud...võibolla ei saa video ja heli omavahel läbi või äkki see Sis'i video on kehva...eks näis kui see ei aita siis läheb arvuti müüki

Comment

Midagi ei ole teha celeron ja amd on juba sellised asjad mis ei jõua divx filme näidata. Prose kiirus peab vähemalt 500 MHz olema, et jõnksuvaba filmi näeks ja videomälu peaks vähemalt 4MB olema. Erandid on üksikud 166MMX arvutid, mis jõuavad seda mida 300 ja 400 MHz amd ja celeron ei suuda.
                                Film peab vaatamiseks olema kõvakettal ja programmid nagu eMule ja Kazaa ning teised nurgas vilkuvad asjad vaatamise ajaks kinni panna. Ja loomulikult DMA ilma selleta ei saa midagi!
                                "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Working...
                                X