Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

tahaks HDD-lt infot tagasi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tahaks HDD-lt infot tagasi

Ilmselt partatsioonide eemaldamise üle elanud kõvakettal oli materjali mida tahaksin tagasi(videod lastest)

Viga võis tekkida sellega, et mul oli plaan paigaldada teine Hdd mis oli muidugi vaja settida aga sel samal ajal oli ka see ketas slaivina järgi(olex win 98 setup õnnestunud saanuksin kohe teiselt kettalt videosi töödelda).
    Uuesti selle ketta masterina pannes ei tundnud enam ketast ära(invalid disk või midagi sellist).
    Samas kui nüüd panen selle ketta sleivina siis näitab tühjana.
    Aga on formattimata veel.
    kas on võimalik üldse taastada?
    Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Äkki Ontrack Easy REcovery Prof. 6.0 (ca 32MB) aitab? Ta ei kirjuta midagi üle, kõik pannaxe teisele kettale. Peetis Quantumilt sai küll 1,2 kätte...
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

üritan otsida,aga kas õpetaksid seda pisut kasutama kui endal kogemusi on.

Comment

Mul kunagi käis CIH vindist üle siuhti ...
        abiks oli TiraMisu ... mul vist alles pole, a netist ikke leiab ...
        taastab fat32, fat16 ...
        pidi vist ise eelnevalt teada, mis part.tyyp oli ...
        Teeme ise 1000 asja !

Comment

Ise olen EasyRecoveriga 2 vindilt inffi päästnud. Kasutamine lihtne, scannib su vindi ära, siis näitab, mis ta sealt leidis, paned linnukesed ette, mida taastada tahad, ja kui käik hästi läheb, saad asjad tagasi. Ainus asi, millega see proge hästi hakkama ei saa, on mp3-ed. Millegipärast on taastatud laulud nö kokku miksitud, st paned laulu mängima, kõik ilus, aga poole laulu pealt hakkab teine laul (fail ikka sama esimene laul).
          Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Jah, nii ta on nagu Madis kirjeldas. Muide, taastamine võib veica aega võtta: mul läks ööpäev (!). Oleneb vindist.
            Kui softi võrgust ei leia, võin kuhugi üles riputada.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kui softi võrgust ei leia
              Kazaas on olemas.

Comment

Tänan!
                tähendab ma sain selle ontrack easy proge ja installisin ka ära ja näitab et on failid(ootasin selle scan 45-48 min ära ja esitab selle kaustapuu saab panna linnukesi ka aga edasi ei oska neid vajalikke kuhugi juhtida.

Comment

Edasi valid, kas lased need failid kuhugi ftp-sse või siis teisele kõvakettale, ühesõnaga kuskil on koht, kus saad valida koha, kuhu failid taastada. Kahjuks pole hetkel installitud, seega täpselt ei mäleta.

Comment

kui jõuab uuesti sinnamaale eks ma siis proovin kusagile kausta teha.
                    Kas terve HDD võib ööpäeva vötta või kuda?
                    mul 40Gb vint millest tahaks ...25Gb päästa

Comment

OEH
                      nüüd siis on esimene osa seljataga
                      ,aga midagi tõesti on segamini proged käima ei lähe pilte on rohkem ja veel milliseid-pole paljusid oma masinast oodatagi osanud, ja mp3 neid poleks pidanud võtmagi.
                      OK see selleks.
                      vähemalt paljud videod(lastest) töötavad korralikult
                      TÄNUD teile kes aitasite.

Comment

Working...
                      X