Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pistiku puudus arvuti juppidele

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pistiku puudus arvuti juppidele

Mull on probleeme pistikupuuduses kuna ma ei saa kõike kõvaketta ja muud kylgepanna.Nii ma tulin parile ideele peale igaksajuhuks mõtlesin kontrollida kas tasub teha või mitte.

1.Lajendada 1 pistik 2-heks
    2.Võtta teise toiteplokipealt elektrit

Vs: Pistiku puudus arvuti juppidele

Ma annan sulle tasuta mõned pistikud koos juhtmetega plaadilt lahti joodetult, joodad juhtmed kokku ja ongi olemas.
    -Artificial_Intelligent-

Comment

Mull neid pistikuid endalgi ja see oli esimene idee kuid küsimus kas toiteplokk peab vastu.

Comment

Poes isegi müüakse neid Y-juhtmeid toiteplokile. Teine küsimus on toiteploki võimsuses, kuid pistikute arv nüüd otseselt küll võimsusega seotud pole. Vabalt jooksev kõvaketas peaks alla 10W ja aktiivselt toimetav ketas 15W kanti olema, seega paar ketast rohkem või vähem on suhteliselt väike erinevus. Pigem on suuremad võimsuse tarbijad ikka protsessor ja graafikakaart ja kui sealt piisavalt võimsust üle jääb toitekal, siis pole probleemi.
        Kui kaks plokki paned, siis tuleks teha mingi teise ploki automaatne sisse lülitamise süsteem. Sisse lülitamiseks tuleb emaplaadile minevas pistikus teisel plokil pson maha tõmmata, seega sobiks näiteks esimesel plokil suvalise väljundi taha pandud relee, mis teise sisse lülitab.

Comment

ei nh ma mõtlen 2 toiteploki pealt seda et kui elekter kõiagub asiis ük tüütab emaplaadi peal ja üks annab elektrit kui ID kaabli elekter on teine mis see teisetoiteploki pinge äkki laseb läbi??

Comment

1.Lajendada 1 pistik 2-heks
            Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Esmalt postitatud Malmiaator poolt
              ei nh ma mõtlen 2 toiteploki pealt seda et kui elekter kõiagub asiis ük tüütab emaplaadi peal ja üks annab elektrit kui ID kaabli elekter on teine mis see teisetoiteploki pinge äkki laseb läbi??
              kas on väga raske eesti keeles kirjutada? rate jms kõnepruuk jäta endale. kirjuta sõnad välja ja proovi väjendada nii, et keegi peale sinu enda ka aru saab. me ei ole sinu arvuti juures, et poolelt sõnalt mõistame.
              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Olgu.Sain targemaks.

Comment

Working...
                X