Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Läpaka helikaardi müra.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Läpaka helikaardi müra.

Probleem siis selline et kui protsessori ventilaator tööle hakkab , lööb helikaarti sisse imelik sirin, mis ilmneb nii väljundil, kui ka siis kui toimub salvestamine....kudias sellest lahti saada

Vs: Läpaka helikaardi müra.

Noh rüperaalil on see pisut raskem aga mina alustaks ventilaatoriga paralleeli 0.47uF konde ühendamisega (vendile võimalikult lähedale).
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

ferriitrõngast olen ka näinud ümber vendi toitejuhtmete

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt
        Noh rüperaalil on see pisut raskem aga mina alustaks ventilaatoriga paralleeli 0.47uF konde ühendamisega (vendile võimalikult lähedale).
        oskad mainida milliste juhtmete vahele seal kom juhet, punane, must ja valge
        ma eeldan et punane ja must ?
        Ja kas peab olema keraamiline konde ?
        viimati muutis kasutaja sahtel; 19 January 2007, 15:48.

Comment

punane ja must... valge on tagasisideks impulsside lugemine.

Comment

Ega oluliselt ei läinud see müra vaiksemaks, kui konde toitele vahele pandud.
            Äkki oleks mõtekas sebida uus ventilaator aga ei tea kus selliseid müüakse ilma raamita läpaka ventikat.

Comment

uus helikaart vaja ikka, iga vent annab mingi müra toitele sisse ja kui helikaart ei filtreeri toidet korralikult siis ongi müra sees.

teine võimalus punasele juhtmele 27 oomi tak vahele ja ventika poole suurem konde, 220mkF, ehk aitab vähendada.

Otsi helikaart üles ja elektroonikale toitele väike tak ja suur kont peale õigesse kohta, teeb head.

Comment

Okei ma päris arvutit lahti ei hakka tegema, garantii veel kehtib...aga las ta siis jääb, plaanis varsti niguinii väline helikaart osta, peab raha veits koguma vaid

Comment

Kui Sul on valge inimese arvuti, siis pöördu garantiiteenindusse, sirisev helikaart peaks ju piisav põhjus olema.

Comment

oli endal ka sama jama, et mingist hetkest hakkas nii tegema...
                    miski muu ei aidanud kui tegin system restore'i ajale mil seda ei olnud ja sealt läks korda...aga tekkis ta peale mingit installi

Comment

Ahjaa, enne kui garantiidesse lähete, diseiblige igaks juhuks kõik üleliigsed helisisendid.
                      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
                      X