Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Jama uute mängudega!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Jama uute mängudega!

Nimelt on jama selline! Lasin hiljuti ära vahetada mälu (oli enne 128, nüüd 256) ja tulemuseks on see et uued mängud (C&C Generals ja Nina) mis peale installin ei hakka tööle. Installib korralikult peale aga mängu sisse minnes lööb korraks ka selle musta ruudu ette et nagu tahaks siseneda, aga viskab välja hoopis! Generals näiteks hoopis teatab "serious error" ja "tehnical difficulties"!Generalsi mängu diagnostika näitab, et kõik mängu jaoks olulised tingimused on täidetud!128-se mälu puhul Generals küll käivitus, kuid taust jäi täiesti mustaks! See kes uue mälu sisse pani arvas, et tegu võib olla Open GL toetuse puudumisega, et need probleemid on.
    Arvuti on mul 900-ne Celeron ja op süsteem on win 98SE, integreeritud videokaart!
    Äkki on kedagi, kes oskab selle kohta midagi kosta!
    tamburiinid öös

vaata palju sul video jaoks mälu eraldatud on. ja ega nendele integr. kaartidele eriti väga ressursinõudlikud mängud ei meeldi ka

Comment

Mälu on eraldatud 8 mega, kusjuures see kes uue mälu sisse pani proovis BIOS-ist seda suuremaks määrata, kuid ei leidnud kus ja kuidas seda teha!
      tamburiinid öös

Comment

8 MB on natuke vähe uute mängude jaoks(Hea oleks ikka 32 MB)
        See võib tõesti nii olla. Mul vanal videokaardil ka ei jppksnud uuemad mängud ja vahetasin 64MB vastu ja kõik töötab

Comment

Tänud! Üritan kellegi abiga BIOS-ist mälu rohkemaks määrata.
          tamburiinid öös

Comment

Integreeritud videokaartidel, eriti neil väiksema mäluga tundmatute firmade kaartidel ei ole tavaliselt OpenGL tuge. Ma arvan, et see et pilti ette ei tule ei ole mälu suuruse vaid GL-i toetuse puudumise tõttu.
            Muusikahull!

Comment

mis biossist saab nats videa mälu juurde määrata we????

Comment

Biossist saad määrata, kui palju sinu arvuti rammist tohib agp siini kaudu videokaart omale lisaks võtta. Parameetri nimi oli agp aperture. Kusjuures mõne kaardiga juba winduuz xp draivud ei taha joosta, kui see alla 16 keerata ?!

Comment

Usun, et asi on ikkagi Open Gl-is! Sest minu vaatamise ja arusaamise järgi pole minu BIOS-is sellist parameetrit kui - agp aperture! Uurides oma emaplaadi infobukletti jäi mulle mulje, et see on kuidagi erinev tavalisest BIOS-ist. Emaplaat on mul igatahes pealkirjaga - GIGABYTE! What to do!??? Äkki keegi teab head aadressi kust saaks Open Gl-i kohta infot ja softi allalaadida!?
                  tamburiinid öös

Comment

Selle selli jutt, kes mulle uue püsimälu sisse pani, et tegu on Open Gl toetuse puudumisega on jant, mida järeldan järgmisest tekstist:
                    Opengl95.exe contains the release notes for OpenGL version 1.1 for Windows 95 and all of the components associated with OpenGL such as the DLL, library, and include files. Note that Windows 95 OSR2, Windows 98, and Windows NT already include OpenGL with the O.S., so this download is not necessary (or recommended) for those platforms.
                    Selle omakorda leidsin microsofti download center-i kodulehelt, kui otsisin infot open Gl downloadimise kohta!
                    Aga mis siis korrast ära on - ei jaga mitteüks põrm, kui ainult et draiverite viga!!??
                    tamburiinid öös

Comment

Mnjah, see videomälu juurde lisamine käib AGP kaudu, aga mul endal on PCI grafikaart :'(

Comment

Asi on selles, et OpenGL-i saad sa kaasa koos uute videokaardi draiveritega. Vaata mis firma integreeritud videokaart on ja mis marki. Pane googlisse ja vaata ta peaks leidma videokaardi valmistaja kodulehe, kust saad ka uusi draivereid tõmmata, kui OpenGL kaasas on siis on kui ei ole siis ei toeta seda ka selle vidokaardi riistvara ja OpenGL-i pole võimalik lisada ja aitab ainult uue videokaardi ostmine. Ja ma ütlen veel, et see et mäng käima ei lähe selle taga pole praegusel juhul videomälu suurus vaid kas draiverite või openGL-i puudumise viga. See kas su kaart gl-i toetab peaks saama vaadata ka opengl-i kodulehelt www.opengl.org, kui sai õige aadress. :-/
                        Muusikahull!

Comment

jutt teile säärane et biosist saab mälu juurde jahh aga aind sis kui grafi kaart on agp siinil

Comment

Working...
                          X