Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

plextor convertX

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

plextor convertX

sai omal ajal soetatud convertX ja sellega palju videokassette dvd'ks keeratud
    Nüüd mingil hetkel lakkas "capture" töötamast
    uurisin edasimüüate käest,need ainult irw,et kui garantii läbi,siis pole enam midagi teha kuna laosolevaid ei müüda(need ainult nendele,kel garantii)
    Kas on kellelgi kogemusi sellega
    kas ja kus remonditakse või on kellelgi üle töökorras convertX

Vs: plextor convertX

sama teema jätkuks:
    arvutis ka nero vision express
    kas on sellega ehk võimalik videomakist filme dvd'ks keerata
    teoreetiliselt on aga kas ka reaalselt?
    kas selleks peab olema mingi juhe kus ühes otsas scart või 2 heli ja 1 videojuhe ja teises otsas usb?
    kas on sellist juhet ja kas sellest piisab?

Comment

Analoog signaal tuleb kõige pealt digitaalseks muuta siis saad sobiva programmiga filmi DVD plaadile kõrvetada.Juhtmest pelgalt ei piisa.

Comment

plextor X'iga oli kaasas dvd creator-see funkas küll laitmatult kuni selle jamani mida kirjutasin
        mis asi keerab analoogi digitaliks? mingi convertX'i taoline sede? ma mõtlen,et kui nerot vision expressi kasutada?
        videofailide salvestmisega pole probleeme,seda teeb mul nii dvd creator kui ka nerovision

Comment

mnjah,tundub,et see teema võõras siinolijaile

Comment

Esmalt postitatud ottok poolt
            plextor X'iga oli kaasas dvd creator-see funkas küll laitmatult kuni selle jamani mida kirjutasin
            mis asi keerab analoogi digitaliks? mingi convertX'i taoline sede? ma mõtlen,et kui nerot vision expressi kasutada?
            videofailide salvestmisega pole probleeme,seda teeb mul nii dvd creator kui ka nerovision
            Sa muretse endale Tv-kaart(analoog-tv kaart). Neil vist kõigil video+audio sisendid olemas, lisana saad telekanaleid vahti ja ka salvestada, st saad arvutit kasutada videomakina.Analoog TV-d peaks ka veel mõneks aastaks jaguma.
            Peaks saama ka nii, et kui on videokaardil videosisend (VIVO), siis video saadad arvutisse videokaardist, audio helikaardist ning Neroga miksid kokku. Kuulu järgi aga pidi sellisel puhul heli ja pildi sünkroonimine paras jura olema.

Comment

http://en.wikipedia.org/wiki/Analog-...ital_converter
              NERO programmil minu teada puudub video tõmbamise(capture) võimalus arvutisse.

Comment

nerovision expressil see võimalus täitsa olemas (capture)

aga see tv kaardi asi-kas oskab keegi soovitada head kaarti?

Comment

Võib ka näiteks ainult capture kaart olla: http://www.hauppauge.com/pages/produ...impactvcb.html
                  Kõvemad tegijad on HAUPPAUGE ja LEADTEK.

Comment

ise olen mõlemat firmat kasutanud. väga kumbagi ei kiida. ATI AIW kaardid on paremad. n-Vidia kividega VIVO kaardid toimivad ka suht enam-vähem, aga neil pole enamasti TV-tunerit peal.
                    videode salvestamiseks veendu kindlasti videosisendi olemaolus. TV kaartidel pole alati seda sisendit, kuna nad siiski põhiliselt teleks vaatamiseks/raadio kuulamiseks tehtud
                    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

to reuter

mind see telekas KÕIGE vähem huvitab

Comment

to acdc

mul tegu kahjuks läpakaga,see mida pakud on statsionaarsesse arvutisse...

Comment

vot kui see
                          ImpactVCB
                          oleks mingis eraldi karbikeses ja usb'i kaudu saaks läpakasse ühendad oleks teine asi (nii nagu oli mu töökorras plextor convertX )
                          huvitav kas tõesti enam väliseid asju ei tehta? läpparisse kuidagi ei suru sellist kaarti sisse....

Comment

andke andeks mu sitta kõnepruuki
                            krt ära tule hüppama selle huvitamise koha pealt. ma lihtsalt tutvustasin erinevaid asjaolusid, sinu antud infi põhjal
                            sellest oleks pidanud teemat alustama, et tegu rüperaaliga on.
                            välised asjad on täiesti olemas. ise ka kasutanud. küll mitte videode salvestamiseks aga muu videopahna ja teleka jaoks. aga marki ja mudelit otsida ei viitsi ja seda osalt sinu suhtumise pärast

sry see oli mu 1000-s post.... ja 8-s õlu
                            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Õnne 1000 da postituse puhul!!!!

Comment

Working...
                              X