Niisiis on mul arvuti ee... vist pro ct7m-266m4, asjal emaplaat, ma arvan et on ms6117 ver:1.1 lx6, mitmete pesadega. Mureks siis ühendamatta power switch kaks juhet kahesesse pistikusse, power led kaks juhet kolmesesse pistikusse, sisekõll kaks juhet neljasesse pistikusse, puuduolev hdd led-i pistik sama mis power switch-il. Puudu on ka flopi juhe, kollane juhe helikaardilt cd-kirjutaja taha. Pistikud, mis emaplaadilt silma hakkasid, on jsw1 (2 kontakti), jsw2 (sama), jfp1 (22 kontakti 12 rida), jmodem (5 kontakti) [arvatavasti kasutu praegu].
Emaplaadist: näen siin ambios-i, imi-i, intel-i ja winbond-i toodangut, protsessor on intel pentium II, lüüdid korras, sony 3V liitiumi element.
Helikaardil "sound blaster 16" creative toodang põhiliselt.
Võrgukaardil on loetava nimega kiibid ainult ISSI toodang.
Monitorikaart on matrox 815-00 rev_a.
Toiteplokk on fortron source 235W.
Cd-kirjutaja on mingi mitsumi crmc-fx4824t.
Sai pikk tekst, kuid andmemahukas. Oleks sis vaja abi asja tööle saamises ja infot vajalikke juppide kohta. Arvuti pole just moodsaim asi, sest ma sain päris omale ühelt poisilt mu eelmisest koolist, kes selle kellegile laenas ja too purjuspeaga juhtmed lahti tiris.
Edit: kirjavead, kuna vasaku käega kirjutasin põhjusel, et mu paremas käes lõhkes impulss-i toodetud 100W hõõglamp.
Emaplaadist: näen siin ambios-i, imi-i, intel-i ja winbond-i toodangut, protsessor on intel pentium II, lüüdid korras, sony 3V liitiumi element.
Helikaardil "sound blaster 16" creative toodang põhiliselt.
Võrgukaardil on loetava nimega kiibid ainult ISSI toodang.
Monitorikaart on matrox 815-00 rev_a.
Toiteplokk on fortron source 235W.
Cd-kirjutaja on mingi mitsumi crmc-fx4824t.
Sai pikk tekst, kuid andmemahukas. Oleks sis vaja abi asja tööle saamises ja infot vajalikke juppide kohta. Arvuti pole just moodsaim asi, sest ma sain päris omale ühelt poisilt mu eelmisest koolist, kes selle kellegile laenas ja too purjuspeaga juhtmed lahti tiris.
Edit: kirjavead, kuna vasaku käega kirjutasin põhjusel, et mu paremas käes lõhkes impulss-i toodetud 100W hõõglamp.
Comment