Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Lauaarvuti taastamine?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Lauaarvuti taastamine?

Niisiis on mul arvuti ee... vist pro ct7m-266m4, asjal emaplaat, ma arvan et on ms6117 ver:1.1 lx6, mitmete pesadega. Mureks siis ühendamatta power switch kaks juhet kahesesse pistikusse, power led kaks juhet kolmesesse pistikusse, sisekõll kaks juhet neljasesse pistikusse, puuduolev hdd led-i pistik sama mis power switch-il. Puudu on ka flopi juhe, kollane juhe helikaardilt cd-kirjutaja taha. Pistikud, mis emaplaadilt silma hakkasid, on jsw1 (2 kontakti), jsw2 (sama), jfp1 (22 kontakti 12 rida), jmodem (5 kontakti) [arvatavasti kasutu praegu].
    Emaplaadist: näen siin ambios-i, imi-i, intel-i ja winbond-i toodangut, protsessor on intel pentium II, lüüdid korras, sony 3V liitiumi element.
    Helikaardil "sound blaster 16" creative toodang põhiliselt.
    Võrgukaardil on loetava nimega kiibid ainult ISSI toodang.
    Monitorikaart on matrox 815-00 rev_a.
    Toiteplokk on fortron source 235W.
    Cd-kirjutaja on mingi mitsumi crmc-fx4824t.

Sai pikk tekst, kuid andmemahukas. Oleks sis vaja abi asja tööle saamises ja infot vajalikke juppide kohta. Arvuti pole just moodsaim asi, sest ma sain päris omale ühelt poisilt mu eelmisest koolist, kes selle kellegile laenas ja too purjuspeaga juhtmed lahti tiris.

Edit: kirjavead, kuna vasaku käega kirjutasin põhjusel, et mu paremas käes lõhkes impulss-i toodetud 100W hõõglamp.
    -Artificial_Intelligent-

Vs: Lauaarvuti taastamine?

tõmba netist endale selle emaplaadi manual. seal kõik ühendused ja pinoudid peal kirjas. juppidest juurde vaja ilmselt HDD (kõvaketas), sest seda mulle silma ei jäänud ses loetelus.
    kirjutajast helikaardile mineva juhtme võib ka ära jätta, sest see on ainult analog audio edastamiseks. ja seda kasutavad ainult audioplaadid ja sedagi ainult juhul, kui digital output on sisse lülitamatta
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Oi-jah..., kõvaketas oli ka olemas, jäi lihtsalt märkamatuks, oli disketilugejate all peidus.
      -Artificial_Intelligent-

Comment

Sain vajaliku teada sellelt lehelt: http://www.flexbeta.net/forums/lofiv...php/t3822.html
        Kuid toiteplokk ei hakka tööle...
        Ma vaatasin natuke internetiavarustest ja tahaks siis järsku küsida, kas see asi kõlbab?
        http://www.k-arvutisalong.ee/index.p...80&p_id=014020
        või see?
        http://www.k-arvutisalong.ee/index.p...80&p_id=015615
        viimati muutis kasutaja resr; 29 January 2007, 15:29.
        -Artificial_Intelligent-

Comment

siit leiad endale kindlasti ploki. sellele kastile pealt 500EEK plokki pole mõtet panna, kuna see kast on ise umbes samas hinnaklassis. töötavad kõik ATX plokid. poest vist ei ole muud saadagi
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Tänan abi eest.
            (Muidu seda ma mõtlesin isegi, et üle 500.- toiteplokki pole jah vist mõtet panna 54.- maksma läinud arvutis.)
            -Artificial_Intelligent-

Comment

Working...
            X