Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Acer Aspire 3103WLMi S3400+ driverid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Acer Aspire 3103WLMi S3400+ driverid

Tervist..ostsin siis selle lapaka ja poes yteldi,et aparaadi driverid jms on kõvakettal.Tuttav aga lülitas ennem arvuti sisse ja ma ei näinud,mis teema seal oli.Olnud üksjagu laadimisi jms teinud,aga minu silm seda ei näinud kahjuks.Olen kuulnud,et esmasel sisselülitamisel tahab,et sisestaksid plaadi ja hakkab drivereid kõrvetama.Niisiis oleks nüüd tarvis abi,et kuidas ma need driverid kõvakettalt ylesse leian??Otsides c ketta alt jms ei hakanud kusagil midagi asjalikku silma.Ja kui olulised need driverid yldse on?? Kui tõmbaks netist video ja helikaardile driverid,kas siis saaks ka ilma nende originaalideta läbi? Või oleks ikka vaja emaplaadile ka kusagilt originaalsemaid draivereid,kui windowsi enese omad hankida. Ühesõnaga ehk keegi oskab aidata kettalt driverite leidmisega või avaldab arvamust selles suhtes,et mis värk oleks netist heli ja video tõmbamisega ning ülejäänu windowsil kaasasolevate driverite hooleks jätmisega.
    otsija

Vs: Acer Aspire 3103WLMi S3400+ driverid

originaalid oleks muidugi head, aga koduleheküljelt saab ju uued tõmmata. vaatasin seda sealt just. pole just kasutaja jaoks vägamugavaks tehtud,aga peaks hakkama saama. enamus tootjatel on vähemalt uutele asjadele kodukal tehniline tugi olemas. IBM-l on nt tugi olemas ka 90 aastate keskpaiga masinatele
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

nonii leidsin netist hunniku draivereid samanimelisele laptopile http://driverscollection.com/?Search...64=on&Other=on

Kas peaksin kõik alla tõmbama ja ära installima või oleks mõtekam teha valik??
      otsija

Comment

miks sa ei taha kodulehelt tõmmata. läpaka puhul me niikuinii erilisest performance-st ei räägi, seega on sul eelkõige vaja korralikult toimivaid ja viirusevabu drivereid.
        korralikel tootjatel on võimalus installida kogu driveripagas ühest pakist korraga. kui sellist võimalust pole, siis muidugi pead eraldi driverid tõmbama audio, video, cardreaderi, RAID(kui vajad), USB2.0 jne jaoks
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

See www.acer.com leht on megaaeglane mul ja ei õnnestunud sealt leida neid Aga eks ma siis vaata asja uuesti ja yritan sealt sebida.
          otsija

Comment

ostes normaalsest poest läpaka PEAD saama kaasa ka draiverite CD. Kõigi pole kodus netti...
            seal peal peaks olema siis kõik läpaka eluks vajalik. kui pole, nõua poest. kui ei anna, tõmba netist üks haaval igale asjale draiver. iga HW jupi kodulehelt saad draiveri kätte. ilga jamamine on, aga lõpuks peaks käde saama

PS:
            pole see leht nii kole midagi: http://www.acerpanam.com/synapse/for...d=3394#results

Comment

Ühe plaadi ma sain,aga seal peal tundus ainult northon antiviirus olema ja see on täielik jama.Ja see otsing seal on ka kuidagi kahtlane aspire 3100 ma ei näinud kusagil ja ühtki draiverit (ntx ati radeon xpress 1100) sellisel kujul ka ei märganud.Seega ma ei tea ikkagi,mida sealt tirida.kahtlane leht see seal.Minu eelnevalt leitud leht on selles suhtes 100 korda etem,et kohe kirjas mis mis on ja ainult tiri.Ja seega küsiks,et kas on mu läpakal mõni kaart,kiibistik vms,mida xp ära ei tunne??Ja kas asi oleks kõvasti sandim,kui ma helikaardi,videokaardi ja wifi kaardi draiverid ainult installiksin??.
              otsija

Comment

Re: Vs: Acer Aspire 3103WLMi S3400+ driverid

kui arvutil kõik asjad toimivad praegu, siis on draiverid installitud. aga vaata, et sa omale formatit ei tee/lase teha. draivereid installid ja otsid sa siis 3 nädalat taga, sest arvuti ei pruugi ära tunda isegi HW marki mitte, mille järgi neid asju otsida (nt USB, heli, WiFi jmt.). parem nõua neilt CD'd.
                Aga kui kõik asjad toimivad, siis edu kasutamisel. võid vaadata ka device manageri, millel seal kollane märk ees vmt. ja add new hardware, et ta ise otsiks mingeid uusi asju.

äkki ütled, kust ostsid? siis teab eemale hoida.

Comment

Lõunakeskusest ostsin Vaevalt aega võimalust tartu minna on.Pealekauba on üks suur jama juhtunud selle värgiga,aga see selleks.Device manageri all praegult kõik okk..Formati pean ikka millalgi nagunii tegema ja selleks olekski draiverid soov igaks juhuks ära varuda.
                  otsija

Comment

siis DeviceManager lahti ja ükshaaval sealt draivereid kopima. e siis võtad sealt device nime ja jooksed internetti, kust sellise draiveri tõmbad. originaal lehelt, mitte kusagil kogumikust. kui kõik olemas setupi kujul, siis kõtad need kõik CD'le tulevikuks.

Comment

Teeks kogu device manageri värgendusest pildi ja siis oleks hiljem peale formatit hea vaadata,mille ära tunneb,mida mitte.Ei oleks mõttetut tirimist.

ahjaa üht asja panin ka tähele,et selle manufacturer järel on osadel sulgudes standard blabla ja osadel(ntx videokaardil) ati blabla.Seega see,mis sulgudes standard on see peaks järelikult nagu windowsi enda draiverite hulgast võetud olema we??
                      viimati muutis kasutaja otsija; 28 January 2007, 20:57.
                      otsija

Comment

peale formatit ei tunne ta sul sit*agi ära (tean, tegin ise just formati). asi võib küll niiehknaa töötada aga mitte täisfunktsionaalselt (graafika). win ise ka midagi otsida ei oska (idioot, nagu ta on).

Comment

Graafika,heli,wifi,võrk,neile on nagu suht lihtne draivereid leida,aga ma just pean rohkem silmas ntx protsessori ja emaplaadi kiibistiku draivereid,et jumala pärast nendega mingeid jamasid ei tuleks.
                          otsija

Comment

aga otsi siis need device manageri abiga üles. ega siin muud lahendust polegi

Comment

Working...
                            X