Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

SmartUPS 1400 com pordi kaabel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

SmartUPS 1400 com pordi kaabel

olemas siis selline ups ja sellele ka mingi com pordi kaabel, aga see kaabel ei lase valjundpinget muuta. sama kaablit peaks kasutama ka SmartUPS 620 ja ka sellel pole selle kaabliga valjundit voimalik muuta. originaalkaabel laseb sel 620-l pinget muuta, aga siin hollandis mul originaali pole, samas kaabli tegemine ei ole siin mingi probleem, kuna kaableid pistikuid koike on piisavalt. originaalkaabel, millega peaks saama koiki seadeid muuta, maksab mingi 600EEK.
    akki on kellelgi selline kaabel olemas ja saaks selle pinoudi siia ules panna voi siis teab linki, kus see pinout kirjas on
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Vs: SmartUPS 1400 com pordi kaabel

Ei garanteeri õigsust sest smardina pole käima saanud

http://209.85.129.104/search?q=cache...t&ct=clnk&cd=1
    Seal on veel üht-teist.
    Aga paku mingit lihtsat softi selle tegevuse jaoks, uuem powerchute ütleb not supported ja vanemad versioonid jäävad installis pooleli.
    Tahaks ka pinget maha keerata.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

ma siin tööl mässan ühe sellisega. mul hakkas tööle powerchute, versiooni lisan hommikul. näite näen ja üht-teist saab seada ka, aga mitte eriti. väljundit oleks tahtnud nagu veidi üles keerata: 196V kipub arvutile restardi tegema, kui toide ära kaksata.
      kusjuures imelik on see, et 2k all asi toimima ei hakanud, lihtsalt ei leidnud upsi üles. xp-l leidis algul üles, siis kaotas ära ja pärast sai käsitsi külge poogitud. seal, kus ta annab selle seadistamise koha ja kus saab panna miskit uut listi või siis ära kustutada. sinna sai siis uus kirje tekitatud ja nimeks sellele 127.0.0.1. jupp aega mõtles ja siis haakis ennast külge. praegu teist päeva küljes.
      sry, et esimeses postis kohe ära ei maininud, mul sellise pinoutiga kaabel seal kasutuses. mõtlesin, et äkki on mingi teine pinout kasutusel, mis lubab ka seadistamise kallale.
      äkki on softis kinni, vb täisversioon sellest softist lubaks väljundit tõsta.

Comment

tarkvaraks pn powerchute busines edition 7.0.4
        7.0.2 ei toiminud

Comment

Working...
        X