Tervist..Mul mure,nimelt ei saa winxphome tööle,sest tahab aktiveerimist.Kohe peale formatti nõuab aktiveerimist.Ennem peaks ju ikka wast selle 30 päevase aktiveerimisaja andma,aga mul nõuab kohe ja ei lase yldse windowsi sissegi.Seega ei saa wifi kaardi draivereid installida ning netti ei pääse.winxpproffi yldse installida ei lasnud,sest ei võtnud seda koodi omaks,ytles et kood vigane.Ainult siis olen selle 30 päevase aktiveerimisaja saanud,kui teise arvuti koodi kasutasin.Kas seda win aktiveerimisvärki kuidagi biossist modida ei anna vms(ei usu eriti)?Ilma netita seda id-d kah ei näe,et microsofti helistada.Installi ajal tuleb muidu see wõrgu settingu värk lahti kyll,kus saan võrgukaardi(mitte wifi)ip jms paika panna.Ehk ons kellegil võimalik mind kuidagi aidata...Praegult proovin teise arvuti koodiga tööle saada,aga see pidi wist mingi kahtlane teema olema sedasi,kui mõlemal arvutil sama kood on vms...
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
mure windowsi aktiveerimisega.
Collapse
X
-
Vs: mure windowsi aktiveerimisega.
Kuda erinev kood neil olla saab???? See kood on lapakale mul ju alla kleebitud ja selle koodiga pidavat kõik winnid läbi ajama.Praegult lasin lauaarvuti koodiga asja peale ja hetkel on 30 päeva värk ees..Eks ole näha,kui netti saan,mis teeb(eelmine kord hakkas peale esimest uuendust aktiveerimist nõudma).Mulle räägiti seal microsoftis,et teise arvuti koodi kasutada ei tohi,et see seaduse rikkumine vms.Yhesõnaga ei tea.Pohh kah kui lauaka koodiga tööle saan,siis suva lasen samaga edasi(korra sain).
E: Ja kui netti polnud,siis ei näidanud mul läppar seda ID-d,mille ma ette lugema peaksin,aga nüüd,kui winni sisse sain ja see 30 päeva ees,siis nyyd näen ilma netita id-dotsija
Comment
-
mul ei lasknud ka originaal key-ga installeerida (plaat oli koos sp2, aga sinna see key ei sobinud)
panin siis suvalise piraat key-ga masina tööle ja tirisin selle key muutmise progejupi ja panin õige tagasi.
oleks saanud ka mõne muu plaadiga (kus on ilma sp2 versioon), aga polnud plaati kusagilt võtta.
esiteks soovitan - proovi teist plaati.
Comment
-
Einohhh täitsa tore lugu ikka kyll:S.Proovisin siis internetis aktiveerida.Panin sinna oma andmed jms sisse ning siis nõudis seda key-d.Panin seekord siis originaalkoodi,sest lauaarvutist olin eemal.Näitas,et kõik vinks vonks aktiveeritud jms ja siis tegin restardi juba nimme ja....nojah see kõige sitem varjant.Aktiveerimise jama jälle eesMida ta tõhk tahab ei saa aru...Läheb vist winme peale ja loodan,et seal sellist jama ei teki...
E: Sai siis mööda kyla kolades uus plaat otsitud ja asi korras.Läks suva key käiku ja mis siin ikka.viimati muutis kasutaja otsija; 04 m 2007, 09:01.otsija
Comment
Comment