Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Trooja hobune

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Trooja hobune

Mul on arvutis trooja hobune, aga ei saa sellest kuidagi lahti. Norton antivirus leiab selle küll üles, aga ei suuda selle vastu midagi teha. See on windfind.exe failis. Kas seda faili lihtsalt maha ei või kustutada? Arvutil on Win 98.

proovi spybot'i
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Mul on arvutis trooja hobune, aga ei saa sellest kuidagi lahti. Norton antivirus leiab selle küll üles, aga ei suuda selle vastu midagi teha. See on windfind.exe failis. Kas seda faili lihtsalt maha ei või kustutada? Arvutil on Win 98.
      1. Võid proovida pakkida ressurssidest uus windfind.exe asemele. Ära unusta registrit kontrollida ja vajadusel puhasta kindlasti.
      2. Tasuta f-prot saab sellega dos'is hakkama, käivita disketilt.
      Kontrolli registrit ka, kustuta sealt viirusega seotud read, kui neid leiad.

Comment

Võta vajalikud asjad plaadile ja tee format.
        Muidugi kui netist leiad selle vigase faili, siis võid vana maha võtta ja selle panna, kuid tihti kirjutab viirus ka registris teatud parameetreid ümber ja arvuti hakkab ikkagi sakkima

Comment

Mul on arvutis trooja hobune ... windfind.exe failis. ... Arvutil on Win 98.
          Mul on masinas Win98SE, aga sellist faili ei eksisteeri kusagil (aga setup valik võib mul olla erinev).
          Ehk saad ilma windfind.exe-ta ka läbi :-/ ?

Kindlasti aga kontrolli/puhasta registrit!

Comment

Tundub, et pead arvuti maha laskma. Vaata, et seda ainult kuskil asustamata paigas teed ja et ikka kuklasse tulistad. Pole mõtet põhjendamatuid kannatusi tekitada :-P
            To boldly go where no man has gone before.

Comment

Muide, seda on juba tehtud, üks vend mõrvas oma Delli läpaka. Kasu säärasest toimingust ei ole sest mitmed hullud haigused on suutelised aastakümneid maapõues vedelema ja ikka ellu jääma, küllap ka troojakas...
              Winfind ei ole akende koostisosa vaid eraldi utiliit. Vaata: http://www.hotkey.net.au/~hambar/habit/wfindrm.htm .
              Seega võid ta südamerahuga ära killida. Võimalik, et pead ta enne registrist maha võtma ja alles siis saad kustutada.
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Sain registri puhtaks ja teisest arvutist uue faili. Tänud abi eest.

Comment

Working...
                X