Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pascalis LPT kaudu lugemine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kirjutasin ju : http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/TPASCAL.WIN.zip
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

No ma ei tea. Mul messenger jamas ja lasi kirjad läpi PÄRAST seda, kui olin siia küsimuse kirjutanud, aga nüüd sain kätte thnx!

Comment

Felch, sellel pascali install tahis ka 4dat flopit??? Zipis oli aga ainult 3. Ma ei tea kui proovin midagi teha, siis ütleb et ei leia seda ja toda *.TPU faili. Ja mis käsk viivituse kohta on? Borland pascalis on delay(aeg ms); aga see ütleb, et mingi unknown thing...( Äkki ei ole mingit vajalikku *.TPu faili?

Comment

Huvitav, mul on asi üleval aga nii ammu pandud et ei mäleta enam. Mis faili konkreetselt tahetakse, saadaks kui nime teaks?
          Delay käsu analoogi ei tea, olen viimasel ajal rohkem 51 prose assembleriga tegelenud ja Pascal kogub niisama tolmu
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Seal ju filelist kaasas. Ainult 3 ketast.

Comment

uurin asja. Mingit viivituse käsku olex ikke vaja.

Comment

Working...
              X