Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pascalis LPT kaudu lugemine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pascalis LPT kaudu lugemine

Juhin lpt kaudu stepper mootorit. (nn. kiviaja oma) Kirjutada data otstele oskan 2-9, aga ülejäänud otstega teha ei oska ma midagi. Qbasicus pole lugemine probleem, aga sel ju minimaalne delay 1sek-paljuvõitu. Äkki leidub mõni hea inimene/loom kes teeks mulle puust ja punaseks ette Pascalis pordi lugemise?

Ma olen seda teinud, aga mälu on tuhmunud.
    Kui pordi kirjutamine on
    Port[$372]:=x;
    siis lugemine peaks olema
    x:=Port[$372+1];

x on muutuja ja $372 pordi baasaadress. Baasaadress+1 on sisendite aadress.

Comment

Kunagi tegin ka seokest asja, vaata listingut, ehk on abix.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Tänan uurin asja. Idee on selles, et keerab stepperit kuni saab signaali, siis hakkab teisele poole pöörama. Liikuv WebCammi alus. (kui keegi tahab teada)

Aga "uuematel" "juku flopiseadmetel" on ju sellised väikesed mootorid. Nagu 3 1/2 seadmetel. Ega nende plaatidega ei saax äkki juhtida suuri steppereid. segane tuli aga looda, et saite küsimusest aru

Comment

Mootorite juhtimine on mõõtmetest hoolimata sama. Väikeste mootorite elektroonika ei pruugi võimaldada nii suurt voolu ja pinget kui suurtele mootoritele võib rakendada.

Kas sa tahad, et DOSi program keeraks kaamerat Windowsis? Natuke puine asi. Tee Windowsi programm ja saad traysse panna või hoopis nähtamatuks muuta.

Comment

Kaks viga selles jutud, minukohapealt: Mul suur mootor on biopolar ja teised, väiksemad, uuemad unipolar. Tagavad teistmoodi signaali saada. Windoosas ei saa teha sellepärast, et pole softi(

Comment

Turbo Pascal Akendele on olemas!
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Otcin... ???

Comment

Mul olemas, saadan kuhugi?

Comment

Delphiga saab seda värki Windowsis kiiresti teha.

Comment

TO Felch: Saada mailile kui suur on muidu?

Comment

2,5MB. Panin serverisse, said kätte?

Comment

äää...mis serverisse?

Comment

Kaks viga selles jutud, minukohapealt: Mul suur mootor on biopolar ja teised, väiksemad, uuemad unipolar. Tagavad teistmoodi signaali saada. Windoosas ei saa teha sellepärast, et pole softi(
                            uued väiksed mootorid on kõik bipolaarstepperid (4 juhtmega)
                            vanad suured võivad olla unipolaarsed (5 juhtmega)
                            ja on ka universaalseid (6 juhtmega)

Comment

Õigus!

Comment

Working...
                              X