Juhin lpt kaudu stepper mootorit. (nn. kiviaja oma) Kirjutada data otstele oskan 2-9, aga ülejäänud otstega teha ei oska ma midagi. Qbasicus pole lugemine probleem, aga sel ju minimaalne delay 1sek-paljuvõitu. Äkki leidub mõni hea inimene/loom kes teeks mulle puust ja punaseks ette Pascalis pordi lugemise?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Pascalis LPT kaudu lugemine
Collapse
X
-
Tänan uurin asja. Idee on selles, et keerab stepperit kuni saab signaali, siis hakkab teisele poole pöörama. Liikuv WebCammi alus. (kui keegi tahab teada)
Aga "uuematel" "juku flopiseadmetel" on ju sellised väikesed mootorid. Nagu 3 1/2 seadmetel. Ega nende plaatidega ei saax äkki juhtida suuri steppereid. segane tuli aga looda, et saite küsimusest aru
Comment
-
Mootorite juhtimine on mõõtmetest hoolimata sama. Väikeste mootorite elektroonika ei pruugi võimaldada nii suurt voolu ja pinget kui suurtele mootoritele võib rakendada.
Kas sa tahad, et DOSi program keeraks kaamerat Windowsis? Natuke puine asi. Tee Windowsi programm ja saad traysse panna või hoopis nähtamatuks muuta.
Comment
-
Kaks viga selles jutud, minukohapealt: Mul suur mootor on biopolar ja teised, väiksemad, uuemad unipolar. Tagavad teistmoodi signaali saada. Windoosas ei saa teha sellepärast, et pole softi(
vanad suured võivad olla unipolaarsed (5 juhtmega)
ja on ka universaalseid (6 juhtmega)
Comment
Comment