Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

XP tahab ise restarti teha

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

XP tahab ise restarti teha

Kas keegi teab milles jama võib olla, ühel hetkel tahab xp ise restarti teha, viskab teate ette, et sulge kõik programmid, sest 60sekondi pärast on restart, nyyd enam üle 10min. ei saa arvtis olla. Lasin xp ka maha ja panin uuesti peale aga jama jäi samaks. Ei saa nagu xp viga ka olla, sest olen üht plaati kasutand üle aasta. Mida teha või mis viga on..?
    Kusagilt leidsin ka mingi error teate ülesse, ehk sellest on abi...
    The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was 800706BF from line 44 of d:ntcomcom1xsrceventstier1eventsystemobj.cpp. Please contact Microsoft Product Support Services to report this error.
    msn: pois11@hotmail.com

Tere ka

Tundub, et prose või mälud hakkavad õhtale minema.

Comment

Võta automaatne restart maha. Control Panel/Performance and Maintenance/System - Advanced tab - Startup and Recovery."Automatic Restart" eest lind ära.Mul eelmisel arvutil oli ka vahepeal siuke jama.Talle ilmselt mälud hästi ei meeldinud.Peale "Automatic Restardi" eemaldamist töötas kenasti/töötab siiani.
      Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
      Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

lase viirusetôrjega üle, mingi "blast" viirus vôib olla, ühel sama lugu
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Jah oligi viirus ja linnukese äravõtmine automaatse restardi eest ei aita. Kasutasin ise ka mingit AVG viirus tõrjet, mis aga ei käind ajaga kaasas ja nii see viirus mu arvutisse saigi, norton leidid asja ilusti üles aga ei saand seda eemaldada... eemaldasin ise käsitsi buut disketiga ja nüüd on vist asi ok... olen jälle targem, peale nortoni pole ikka mõtet yhtegi viiruse tõrjet kasutada.

Comment

abi siit
            http://www.trendmicro.com/vinfo/virusencyc...ORM_MSBLAST%2EA
            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

On ikka viirus jah, tean paljusi sõpru kes sellega praegu hädas on... mis oleks selleks puhuks ette võtta, et ta arvutisse ei oleks pääsend. Kas oleks piisand tulemüürist... viirusetõrje programmid ei aidanud.

Comment

AVG-le tuleb aeg-ajalt öelda, et tee nüüd update. By default teeb ta liiga pika aja tagant.
                AVG-l on ka 2 boodiflopit koos viirusetõrjega. Väga hea kasutada kui masin pisikuid täis.
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kaspersky antiviirus on ka hea asi,kui seadistamisega viitsid vaeva näha.Enamasti leiab rohkem viiruseid,kui Norton.Asi ilmselt osaliselt selles,et uut viirust katsetatakse ikka kõigepealt sellega
                  Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
                  Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Working...
                  X