Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Digifotokas veebikaameraks ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Digifotokas veebikaameraks ?

Niisiis huvitab mind see,et kas digifotokas kõlbab arvutisse veebikaamerat asendama või mitte ? Ja kui mitte-siis millist arvuti veebikaamerat soovitate?Tahaks MSN-is (windows XP home )liikuva pildi ja heliga suhtlust tekitada....

on odavaid digikaamerad, mis pakuvad ka sellist varianti, aga samas jääb nende pildikvaliteet alla "õigetele" digikaameratele..
    kui veebikaamerat vaja siis mina soovitaks logitechi quickcam messengeri
    http://www.hv.ee/products/Arvutiriistvara/...Kaamerad/11250/

Comment

Digikas webcam'ina on igati asjalik...nagu päris webcam'i pildiga ei anna võrreldagi..ise kasutan juba pikemat aega...olen rahul

Comment

mis kaamera sul on?

Comment

Mul on Benq dc1500 suht odav asi aga pilt päris korralik...telekaga yhendamis võimalus kah...mulle piisab

Comment

Aga samas DoS ütles eespool,et odavamatel mudelitel on see võimalus-järelikult kallimate aparaatidega see nõks ei õnnestu....

Comment

aga kuda see digikaamera webikana tööle hakkab?
              et kas siis läbi selle USB kaabli millega pilte arvutisse imed? ja kas sellejaox on digikal mingi spets tarkvara kaasas?

Comment

jup...läbi usb kaabli...vastav softi toetus peab ka olema...minu omal on vähemalt nii et kui kaabli taha pistad siis digikas kysib et kumb ta on webcam või tahad pilte arvutisse tõmmata

Comment

krt, siis peab see webikaamera võimalus olema nagu dikasse sisse ehitatud.
                  ma lootsin, et äkki saab mingi softiga iga digika niimoodi webikaamerana tööle panna

Comment

Kas fotokas siis lihtsalt striimi väljastada ei oska? Filmikaamera ja XP kooslusel on nii, et pistad USB sappa ja my computeri alla ilmub nagu uus kettaseade, sellel klikkides näed edastatavat pilti.
                    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

see vist oleneb kaamerast, arvan, et tavaliselt lülitatakse fotoka pilti tegev mehaanika välja, kui arvutiga ühendad. mina olen kohanud seda mingi olympuse ja canon powershotiga.
                      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Ahjaa, õige küll, fotokatel eraldi reþiim, kus nad arvutiga suhtlevad. Sorry, /me loll :-X
                        Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

ksl, kui sa selle canon powershotiga oled tegelend, siis seal peax mingi tarkvara ju kaasas olema, et ühendad fotoka arvutiga ja siis pildid tulevad kohe arvutisse ja fotoka zoomi ja värki juhitaxe arvutist.
                          Et siis soovix teada, kas ta selle pildi mida pildistada tahad näitab arvutiekraanil või ikka fotokas?
                          Ma tean et mingi selline võimalus selle powershotil peax olema, aga kuna endal ei ole aparaati, siis ei saa kudagi katsetada kahjux :-/

Comment

Ma pakuks, et loe fotoka kasutamise manuali, igal fotokal omad nipid.

Comment

niipalju sai tegeletud selle powershotiga, et ainult pildid arvutisse tõmmatud. ei oska rohkem aidata teid. tuleb lihtsalt poes küsida, mis võimalused kaameral on... igal tootjal omad nipid
                              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Working...
                              X