Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

wifi kaart läpakale, millel pole wifi kaardi pesa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

wifi kaart läpakale, millel pole wifi kaardi pesa

Kas on mõnda sellist wifi kaarti, mida saaks ühendada USB auku?

Vs: wifi kaart läpakale, millel pole wifi kaardi pesa

milline on wifi kaardi pesa? rüpperaalidel on laiendamiseks tavaliselt 2 pesa. kõhu all olev mini PCI ja siis küljel olev PCMCIA. kumbki neist ei ole mõeldud ainult wifi jaoks. uutel raalidel on wifi enamasti sees ja vanu eriti ei ta, millel puuduks PCMCIA ja mini PCI. kui vähegi mässata viitsid, siis pigem paigalda raali kõhu alla mini PCI kaart. selleks tuleb enamasti modem välja visata, aga kes seda ikka kasutab. USB puhul on jama see, et kuskil süles netis kolades võib selle pulgakese kergelt ära murda ja paraku on neid pesi niigi vähe ja vb tahad samal ajal ka USB mälupulka kasutada. kui mini PCI kaaril on ka vähegi normaalsed antennid kaasas, siis nende paigutamisel ekraani serva saad ka tunduvalt parema levi osaliseks. USB pulkadega tuleks ka seda arvestada, et osa uuemad ühilduvad ainult USB 2.0 pesaga ja 1.1 otsas(vanemad arvutid) ei pruugi tööle hakata. endal on selline kogemus olemas 800MHz PIII raaliga

valik on sinu http://www.hinnavaatlus.ee/products/...d/?TypeID=2954
    arvutiträni otsimisel tasuks alati enne Hinnavaatlust( www.hv.ee ) piiluda. seal suht suur valik asju erinevatelt firmadelt.
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

äratan korra vana teema veel ellu.. mu omal arvutil on ka sees mini pci pesa ja mingi wifi kaart sees mis töötab väga halvasti. Kõik ühendused ja pesad on paigast. Usun, et kaart ise on mingi vilets, sest HP läpakas ise ka maksis mingi 10 tonni kokku. Oli plaan parem wifi sinna sisse osta aga ennem mõtlesin teiselt läpakalt prooviks võtta ja minu üllatuseks oli see, et kohe käima pannes hakkas arvuti piiksuma ja andis teate, et mingi vale raudvara on paigaldatud mis ei kuulu HP. Nüüd ma ei julgegi uut osta. Kust selliseid mini pci pesasse käivaid kaarte üldse osta saaks ja kas keegi tegeleb nende paigaldamistega, et paneks paika ja teeks nii, et töötaks ka korralikult korteri piires? Äki siit foorumistki on keegi asjapulk kes asja ette võtaks?
      msn: pois11@hotmail.com

Comment

sarnaselt on ka mul mure. fujitsu läpakas millel on mini pci pesa olemas ja kui sinna paigaldada intel 2200bg wifi siis ta seda windowsis ise ära ei tunne aga kui installida driverid ka ise siis käima ei lähe ja teatab vea (device cannot run code10)
        Originaalis käib sinna realtek lan/modem kaart
        biosis on kõik irq-d auto peal.

Kusjuures hinnavaatluses vajus ka mu teema ära vastuseid saamata.
        Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Working...
        X