kas keegi teab mingit head programmi millega saaks arvutimängudest videot salvestada või siis öelda kust saaks frapsile või game camile mingit cracki, patchi või midagi mis niiöelda registreeriks selle ära?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Otsin programmi...
Collapse
X
-
Vs: Otsin programmi...
Loe see leht algusest lõpuni läbi:
http://www.tevalo.ee/foorum/faq.php?
Eriti see:
Ära küsi avalikus foorumis, kuidas seadust rikkuda, kräkkida, piraatida jms.
kui sa sellise asjaga tegeleda tahad, tee seda omal käel ja omal vastutusel ning sa oled imbetsill, kui sa palud selleks teiste abi
http://www.google.com/search?hl=en&q...=Google+Search
Frapsi olen proovinud, nu praktiliselt võimatu mängida, kui salvestama hakkad.
Võibolla arvuti nõrk, ei tea. Katkub kohutavalt.
Muutsin FPSi, kasu ei mingit.viimati muutis kasutaja Elektrik; 26 April 2007, 22:38.
-
Arvutimäng sööb ise juba nii palju protsessorit, et video pakkimiseks võimu enam ei jätku. Mingi viletsa kvaliteediga saab salvestada, paremast võib ainult unistada.
Proovinud mitmeid (tõsi, mitte arvutimängudele) ja tulemus üsna null, kui mingi programm samal ajal protsessorit koormab. Vähemalt single core protsessoriga tundub korralik salvestamine suht võimatu olema.
Comment
-
Arvesta sellega, et arvutimängu pilt ei jookse juba ammu läbi peaprotsessori. Peaprotsessor ainult jagab käske ja tegeleb mängu enda dünaamikaga peaasjalikult; pilti ennast renderdab juba graafikakaardi protsessor(id). Kogu seda andmemahtu tagasi pumbata on suht karm kõige muu kõrvalt.
Üks lihtne kuid mitte liiga kvaliteetne variant oleks lasta mängu ka tv-outi ja siis salvestada mingi teise arvuti tv-kaardiga seda signaali. Reso on küll madal - kuni 768x576, 50Hz interlaced, kuid pildi enda saad kätte ja kui just väikesed tekstid ei pea loetavad olema, siis võib rahule jääda.
Comment
-
proovida v6id CAMTASIA programmi. kuid see vist tasuline. mul on see (tutvuste kaudu synnip2evax sain(legaalne)) minu arvutil toimib ideaalselt. aga mul dual core ka.(kumbki kivi 2,8GHz) salvestab ylihea kvaliteediga ja testisingi teda m2ngu REC.imisega. salvestasin ligi 2 tundi ja ilma prongleemideta. (m2ng jooksis ideaalselt ja video oli korralik).hea videokaart peab ka olema, kuid eeldan, et m2ngurina on sul see olemas.
Comment
-
Vice jooksebki paremini kui teised. See on saavutatud koodi optimiseerimisega ning kahjuks ka polügonide arvu vähendamisega.
San'is on asi jah detailsem aga samas on nõudlused suuremad.
Midagi pole teha.
Olen kah üritanud Fraps'iga salvestada aga jah, võimatu on salvestuse ajal normaalselt mängida.
Video: 256MB, 1,6GHz CPU, 768MB RAM.
Vbolla oleks abiks dual core prose aga jah, ei ole plaanis seda osta niipea.
Selle "konfiga" jooksevad kõik GTA seeriad probleemideta XP Pro peal. V.a GTA (London), mida ma pmst ei mängi niikuinii. Graafika katkub imelikult. Ometigi pidi ta uute PC'de jaoks optimiseeritud (moditud) olema.
Vot Win98 all pole proovinud, ehk seal.viimati muutis kasutaja Elektrik; 11 June 2007, 02:00.
Comment
Comment