Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Linksys WRT54G v3.1

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Linksys WRT54G v3.1

Wifi ruuteril kadus ühelpäeval ära access point, enam ei olnud üldse minigt wifi võrku. power led hakkas vilkuma. üle LAN-i jagab endiselt internetti.

Power Led vilkumine peaks näitama et firmware on peetis. tahaks selle ära vahetada aga arvuti ei suuda kuidagi luua üle kaabli ka seadmega ühendust. kogu aeg on Limited or no connectivity.

Kuidas oleks võimalik uuendada firmware-it?

parimatega
    goner
    Me elame vaid korra ja siis ka vaid iseendale.

Vs: Linksys WRT54G v3.1

Pane arvutile käsitsi IP aadress: 192.168.1.6 näiteks ning proovi siis ruuterisse sisse logida.

Comment

olen katsetanud erinevaid IP adresid et ruuterisse pääseda. näiteks IP 192.168.1.50 , Subnet mask 255.255.255.0 ja default gateway 192.168.1.1 (on ruuteri enda IP).

Comment

Siis on ruuter arvatavasti muutunud "siniseks telliskiviks"
        Lahenduse otsimiseks kasuta otsingusõna "debrick"

Comment

Võrgukaardi kiiruse pead panema 10Mbit/s ja half mode
          Ip paned 192.168.1.10
          run lahtrisse ping 192.168.1.1 -t
          Ruuteri kisud lahti ja lühistad flash mälul 15-16 otsa. Jägid arvuti ping kasti peab tulema replay from...
          siis lased uue firmware peale tftp -i put 192.168.1.1 fail.bin
          Toimib ver4 aga uuri linki http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php...om_a_Bad_Flash
          Edit.
          http://warchalking.pl/a-42/Reanimacj...ys_WRT54G.html

Pinid siis 16,17 ver3.1
          viimati muutis kasutaja yllsel; 02 m 2007, 13:40.

Comment

tiba keeruline on seda teist lehte mõista. keelega raskusi. aga mis siis idee on: (?)
            1) ühendan arvuti külge ja panen toite peale , ning hakkan pingima
            2) siis peaks tekkima ping kui lühistan pinnid 16 17
            3) seejärel laen uue firmwire peale

naguinii mööda see asi aga ehk saaks tiba täpsemat abi teadjatelt

Comment

Esmalt postitatud Goner poolt
              2) siis peaks tekkima ping kui lühistan pinnid 16 17
              Iseenesest ei teki. Boot loader (CFE) leiab, et firmware kontrollsumma ei klapi ja kukub n.ö. safe mode'i, seal on sisseehitatud tftp server. Vastab ka ping, aadressiks on 192.168.1.1.

Tegelikult jalgade lühistamine ei ole hea mõte, nett kajab halast, kuidas sellise meetodiga on lademes asju päris hingusele lastud. Keevita WRT-le serial port külge. Vaata openwrt.org lehekülje wikit.
              WW

Comment

Mina olen WRT54 ver 4'ad lühistamise teel korda saanud . Serial ei ole ma kasutanud aga link http://www.rwhitby.net/projects/wrt54gs
                Lühistamisel (õiged pinid) läheb WRT safe/test mode'des
                Kui sa saad vastukaja Replay from, siis on sul võimalus firmware tftp progega peale saada.
                Kõigepealt katseta reset nuppu. Hoia all 30 sek, väheke ootad, vool välja , uuesti sisse. Proovid, kas annab IP korralikult. Kui ei ja ikka tuluke vilgub, siis sinu enda riskil/valikul, kas lühistad, kasutad seriali või JTAG meetodit

Comment

ma katsetaks lühistamist, vaataks mis saab aga sellel hetkel kui lühistan on ruuter ühendatud arvutiga ja toide peal seadmel eks ?

Comment

Jap, toide peab sees olema ja käsi ei tohi väriseda/eksida lühistamisel

Comment

Millist versiooni ma vaatama pean. Kui login ruuterisse siis ruuter ütleb mulle üleval vasakus nurgas et ma kasutan firmwire ver 7.00.1 ja ruuteri all on kirjas et on ver 3.1 . kui lähen uut firmwire endale otsima siis pean selle 3.1 alusel ikka vaatama endale uue firmwire?

Kas keegi teab sellist head firmwiret sellele linksysile, millega saaks:
                      - panna kindlad ip-aadressid paika vastavalt mac aadressidele
                      - jälgida kasutajate poolt liigutavate andmemahtude suurust, st kas tõmmatakse alaliselt miskeid suuri faile alla alaliselt
                      - kasutajatele erinevaid kiiruseid määrata, interneti kasutamisel

goner

Comment

Esmalt postitatud Goner poolt
                        head firmwiret sellele linksysile,

Kõige paindlikum, tahab küll omajagu nokitsemist, kuid saab teha tõelist "rätsepatööd".
                        WW

Comment

Nüüd olen pikemalt uurinud seda ruuteri debrick teemat. Selle taastamiseks on tarvis JTAG kaablit ja paralleel porti, mida minu odaval läpparil kahjuks ei ole. Keegi oleks nõus tiba abi pakkuma kellel on võimalust?

Goner

Comment

Working...
                          X