Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mure LPT pordiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Mure LPT pordiga

Kusjuures nende tulekeste näppimine pole oluline. Lihtsalt paned programmi korraks tööle, see keerab LPT pordi SPP peale ja jätabki nii.

Comment

Kunagi sai ka LPT sse LEDid topitud ja siis oli probleem, et käivitusel jäi mõni tuluke põlema.
      Selle vastu oli proge "Switcher" millise teatud käsurida start-up`is lubas tuled kustutada ja proge kinni panna; ehk saad ka midagi taolist rakendada, et ei peaks iga kord käsitsi nikerdama.
      Head susserdamist !

Comment

Miskipärast tuleb mul Relaistimeril ülevalt tulukesed ise kustu lüüa, lihtsalt käivitamisel jäävad progejal tulukesed ikkagi tööle. Ehk saaka ka mingid setingud salvestada ja ta igakord laeb selle ning jääkski klõpsimine ära. Switcher toimib küll kenasti, sel kohe alguses vajaminevad pinnid nullis. Nüüd vaja veel leida startup käsk, mis ajaks selle programmi käima ja samas paneks ka kinni, siis nagu polekski probleemi olnud.

Comment

Sai siin progetud Relais timeri abiga, aga ei läinud asjad päris niisama ladusalt. Kui sai ca 10 korda programme peale/maha lastud, siis hakkasid tulema errorid mälukohtadele kirjutamise kohta. Kahtlustasin, et olen igasuguste pingete ja voolude mõõtmisel ning muude liigutamiste tulemusena picile viga teinud. Peale seda, kui pic enam ühtegi koodi vastu ei võtnud (ka tuttava, pika tööstaazhiga programmaatorilt), ostsin uue kivi. Enam ei surkinud programmaatorit niisama ja pinge all. Sai jälle mõned korrad kirjutatud ning errorid hakkasid tulema. Sõbra läpaka taga, aga ei miskit...proge edasi või tagasi, kõik ideaalne. Panin siis oma raalile ühe päevinäinud kõvaketta, windows 98 peal ja elu ilus ka minu raali taga - ei erroreid egas muud säärast. Ilmselt ei klapi xp mu emaplaadiga või juhtus op süsteemi installimisel miski vääratus, mis lpt segi ajas. Tore üle pika aja ka 98-t näppida. Vana hea suurerrorist sinine ekraan toob lausa nostalgiapisara silma.

Comment

Mul töötas selline käsk start-up´is:
            "C:\Program Files\Switcher\Switcher.exe" /LPT1 /S0 /EX

Aga ka see oli W98 aegadel
            Head susserdamist !

Comment

Kuidas sul programmer konfitud on IC-PROGIS. St millised pinid on inventeeritud ja millised mitte?

nt ja 2000 driverid icprogi jaoks on saadaval www.ic-prog.com Seal lehel ilusti asi ära seletatud mida teha ja kuhu mingi linnuke teha.

Juuresolev pilt peaks natuke selgust tooma asjasse.
              Lisatud failid
              viimati muutis kasutaja ttr; 11 m 2007, 00:39.
              MSN- taneltreima182@hotmail.com
              telefon katki.

Comment

Esmalt postitatud ttr poolt
                Kuidas sul programmer konfitud on IC-PROGIS. St millised pinid on inventeeritud ja millised mitte?
                Tänan väärt vihje eest. Konf on peaaegu sama, erinevuseks vaid programmeri tüüp, mul on ta TAIT Serial Programmer. Pinid on samamood iinverteeritud, nende jaoks tuli õpetus programmaatori kodulehelt. Võiksin ju katsetada ka ProPic 2 Programmeriga, aga ma ühe pici lasin juba õhtale, otsides progemisel tekkinud errorite põhjuseid.

Esmalt postitatud urmo poolt
                Mul töötas selline käsk start-up´is:
                "C:\Program Files\Switcher\Switcher.exe" /LPT1 /S0 /EX
                See käsk toimib ka XP puhul edukalt, aga jah, peale suvalist operatsiooni IC Progiga (nt. loen koodi kivilt), jäävad Relais timeriga vaadates esimene, teine ja viies tuluke põlema. Ehk need peavadki nii olema, aga siiski ei tahaks XP all enam tegutseda. Niipea kui saan, siis vaatan ka, mis pinidega win 98 all juhtub.

Comment

Lase XP all ilma kivita. Vaata kas progemispinge tuluke jääb põlema vai mitte. Siin ongi need inverteri linnukesed ning unustasin enne - 06 on avatud kollektoriga inverter. Klõbista aga hoolega linnukesi

Usu mind, asi toimib
                  MSN- taneltreima182@hotmail.com
                  telefon katki.

Comment

Working...
                  X