Uuel läpakal on imelik kaardipesa. Sinna ei saa toppida minu olemasolevat wireless karti. Mida teha. kas on mingeid sobitusi.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
PCMCA või express card
Collapse
X
-
Vs: Re: Vs: PCMCA või express card
Ma ei saa aru, milleks endale probleeme tekitada? Müü oma PCMCIA wifi maha ja osta kas usb või mini-pci... muide, mis läpakas sul on? Oled kindel, et wifit sellega kaasas ei olnud? Loe korralikult manual läbi..
offtopic(tegelt sarnene juhtum): Tuttav ostis ka läpaka ning tal ka anult see express port vms. Ta arvas, et tal wifit ei ole sees.. ütlesin talle, et tavaline PCMCIA ei sobi sinna.. no ja mis ta tegi? Läks poodi ostis omale PCMCIA wifi kaardi ja tuli minu käest küsima, miks see sinna ei sobi.. no ma siis vaatasin nati läpakat... no ja mis välja tuli? Mini-pci wifi olemas
Comment
-
Vs: PCMCA või express card
Arvuti on zepto 6014W. Wifi on olemas, kuid on vaja välisantenn ühendada. Vahemaa on umbes 1km ja puud on vahel. Võibolla kui temaga katuseharjal turniks siis saaks levi kuidagimoodi.
Kas on olemas selline seade mis võtab antenniga nõrga signaali vastu ja tekitab mulle kohaliku levi?
Comment
-
Vs: PCMCA või express card
Suur tänu tcumen kasulike linkide eest. Sain vist õieti aru, et mõni accesspoint saab nii tööle panna, et üks antenn võtab vastu ja teine saadab. See oleks hea lahendus.
Aga antenn on mul juba loomulikult olemas. 1,2 m satipannist ehitatud. Muidu ma ju ei oleks netis. Ja lauaarvutis on Avaya kaart PCMCA adapteriga. Jama ongi selles et mõtlesin et pistan Avaya kaardi nüüd läpakasse ja korras. aga tutkit. Vahepeal on keegi "tarkpea" selle tobeda express card välja mõelnud millele ma muud pole kasulikku leidnud kui võimalus osta 500 kroonine ID kaardilugeja.
Comment
Comment