Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Touchpad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Touchpad

Tervist,

sain siis omale Touchpadi ning probleem pinoutiga. Vcc ja Groundi leidsin üles, aga data ja clociga olen hädas. Touchpad on Synaptics TM1001M1.
    piltsiin

Vs: Touchpad

Kindel, et pilt sai korralikult üles laetud? Ma näen ainult ülemist serva.

Comment

Re: Vs: Touchpad

See minu oma jah?
      http://www.synaptics.com/decaf/utilities/ACF126.pdf
      sealt otsi üles kõige õigema konfiguratsiooniga (ei mäleta enam milline).
      Selle kaudu sain mina igatahes tööle selle asja
      maybe fviitsid omale ise ka draiveri selle järgi irjutada.

Kivi muidugi sama pole (see, mis plaadil on mingi 486'lt ju seal on suht tänapäevasemad chipid ainult kahjuks, aga idee on jäänud alati samaks.

Synaptic on selles suhtes väga hea lehega, et sellised spetsiifilised asjad leiab üles väga kiiresti, ka ilma otsinguta. Nimelt on tal button: Developers Support: http://www.synaptics.com/support/dev_support.cfm mulle meeldib! (y)

Comment

Vs: Re: Vs: Touchpad

pildiga tegelen parajasti.

ja sellele isendile olen pinouti otsides drivereid kuskil ka näinud.

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Touchpad

imho ma sellele fist draiverit ei pannudgi külge. lihtsalt keevitasin arvuti taha ja asi töötas... küll jah neid scroll areaid polnud, aga ega's midagi PC'l polnudgi neid vaja. Oleks reso vähe parem old, oleks pastaka suppordi juurde kirjutanud, aga selle reso on selleks pisut madal.

Comment

Vs: Re: Vs: Re: Vs: Touchpad

Esmalt postitatud bloody-orc poolt
            ihtsalt keevitasin arvuti taha ja asi töötas...
            mul miski probleem selle niisama külge keevitamisega... panin need 10kilo-oomised takiod ka +5V, data ja cloci vahele, aga ei midagi...

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Touchpad

Kuhu külge ühendada üritad? PS/2 auku või läpaka endise tuchpadi asemele? Kas pinid on õiged ikka kõik?

Comment

Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Touchpad

PS2-te endist touchpadi kohta ei olegi olemas No pinnid panin selle manuali järgi, installisin driverid ka ära, aga ei midagi..

edit: kui touchpadi külge panen, teeb arvuti sisemine kõlar piiksu ning kogu ps2 ei tööta... klaviatuur ka loomulikult
                viimati muutis kasutaja Lex2040; 17 m 2007, 22:36.

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Touchpad

hmm huvitav... VÄGA huvitav... Oled kindel, et kõik õiget pidi panid. Ja õige joonise järgi pinoudi võtsid jne... Kleepekatel on päris palju inffi, mille järgi õige plaadi üles leiab.
                  Plaat töötas siin masina küljes täiesti korralikult. lõin talle mingi ribboni sisse, PS2 taha ja vurises. ülepinget/staatikat pole andnud...

Comment

Touchpad

jah, ainus õige tabel oligi. Aga mis kleepekatest räägid? Lintkaabli pesa eemaldasin ja juhtmed ka lühises olla ei saa.. Praegu kontrollisin veel kord pinnid üle. Kõik ok

Comment

Working...
                    X