Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
jootsin ühe kondensaatori plaadilt välja. Mahtuvus on tal 2200uF, pinge(ma ei tea kumba pinget tootjatel on kombeks sinna peale märkida..kas nominaalpinget voi siis maksimaalset) 10V, max temperatuur on 105C. Veel on tal peale märgitud lühend GSC, mille tähendust ma tuletada ei oska. Ning siis ilmselt mudeli nimi- T26B. Ma tahaks nüüd osta 10 elektrolüütkondensaatorit nende asemele. Millist valida? Ja kuidas ma seda madalat sisetakistust näen...või see tuleb kuidagi hinna järgi tuletada? Et ehk keegi soovitaks midagi konkreetset ja sobivat
jootsin ühe kondensaatori plaadilt välja. Mahtuvus on tal 2200uF, pinge(ma ei tea kumba pinget tootjatel on kombeks sinna peale märkida..kas nominaalpinget voi siis maksimaalset) 10V, max temperatuur on 105C. Veel on tal peale märgitud lühend GSC, mille tähendust ma tuletada ei oska. Ning siis ilmselt mudeli nimi- T26B. Ma tahaks nüüd osta 10 elektrolüütkondensaatorit nende asemele. Millist valida? Ja kuidas ma seda madalat sisetakistust näen...või see tuleb kuidagi hinna järgi tuletada? Et ehk keegi soovitaks midagi konkreetset ja sobivat
Low E.S.R konded tuleb osta... hinna järgi ka loomulikult.. tükk maksab üle 20 vist..
Megatünn!
Ostsin uue emme ja prose (Opteron 146), arvuti ikka ei käivitu normaalselt!
Tuli välja et video on vigane (PNY 6600GT AGP). Vot nii, pole alati emmes või toites viga vaid võib ka videokaart sellist nalja teha.
See mida sa mõõtsid sealt 13V oli odava testriga mõõdetud impulsid mis induktiivsuse tõttu lähevad suhteliselt kõrge pingeni eriti kui konded kutud lähevad need mujalegi.
Kondesid saab vanade p2-p3 masinate plaatidelt seal neid tasuta. Pealegi võiks valida 1,5 x suurema mahtuvusega konded, kogemus olnud et sai kunagi vahetatud samade parameetritega kondede vastu mis originaalis ja suht kirve hinnaga konded olid low esr ja poole aasta pärast andsid jälle otsad. Ma kipun arvama et asi pole odavates komponentides vaid odavas disainis kus võetakse kondest max. Kes vähegi impuls toitekatega tuttavad siis teavad mis jõhkrad voolutõuked tulevad kui convertida 12V -> 1,2V ja seda suurte voolude korral. Ega niisama kallimatel plaatidel 3 faasi või enam converterid pole peal.
Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment