Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Võitlus reklaami vastu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võitlus reklaami vastu

Kasutan Opera 9.20 ja pajudel lehtedel kasutan "Block content" funktsiooni, aga kas keegi oskab öeldam, et kuidas ära blokkida reklaame, mis on videod. Näiteks www.kava.ee-s üleval paremas nurgas jookseb miski idootsus kogu aeg.

Goner
    Me elame vaid korra ja siis ka vaid iseendale.

Vs: Võitlus reklaami vastu

Mul ka opera ja defaultina pluginad ja gifi animeerimine ära keelatud. Kohe märksa rahulikum kui mingit hüppavat-vilkuvat sisu ei tule. Kui vaja, saab F12 klahviga kiiresti ümber lülitada.

Comment

Kuidas IE 6 neid vilkuvaid reklaame ja videosid ära saaks keelata? Optionitest sain ainult pildid maha. Suvel kasutaks netti läbi GPRS-i, siis oleks iga säästetud sent tähtis. Samuti keelaks ära need aadressid, mis kasutusstatistikat korjavad. Mahtu nad küll palju ei kuluta. Kuhugi sai aadress IE menüü aknasse trükkida, siis ta hakkas seda lehte blokkima. Tulemüür neid ei püüa, sest nad on vajaliku lehe HTML-i sisse pandud.

Tänud.
      73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
      ATiP1pN4XeM

Comment

Kasutage Firefox'i koos Adblock Plus laiendusega.

Comment

äge, lisasin sinna filtrisse http://www.rate.ee/click.php* ja rates reklaami koha peal tühi koht kohe Muidu päris asjalik värk aga peab need filtrid kõik käsitsi lisama.

Comment

IE-l peaks ka nii saama, aga kuidas, pole veel mulle selgeks saanud.

Kas IE6 ja Firefox saavad koos ühes arvutis sõbralikult läbi? Paneks siis tulirebase lisaks, IE-d ei taha maha võtta, mõni leht töötab vaid sellega. Esialgu piisaks täiesti IE-s animeeritud gifide, swf-ide ja reklaamvideode blokkimisest.
            ATiP1pN4XeM

Comment

mul pole firefoxiga mingeid probleeme olnud, ei tea, milleks seda IE-d üldse vaja on.

Comment

Esmalt postitatud Scott poolt
                Kas IE6 ja Firefox saavad koos ühes arvutis sõbralikult läbi? Paneks siis tulirebase lisaks, IE-d ei taha maha võtta,

Saavad küll. Endal kah FF juba ammu. Ilma IE'ta siiski läbi päris ei saa.
                Ja maha Sa teda vaevalt võtta saad ja seda polegi vaja. See ju pmst osa opsüsteemist, tihedalt sellega integreeritud.

Ära vaeva oma pead sellega. Installi FF ja siis ta esmasel käivitamisel küsib, kas kasutada teda defauldina ehk siis põhibrauserina, seal tuleb ühte kohta linnuke panna.
                Ja siis avanevad kõik lehed FF-ga. Soovi korral võid ka IE'ga neid avada.

Comment

Opera ainuke suur miinus ongi mu jaoks Firefox adblocki laadse asja puudumine (see Block content on ikka mannetu). Ja nagu opera foorumist lugeda võib ei ole kavas sarnast asja ka teha vaatamata suurele nõudmisele. Polevat firmale kasulik.

Comment

Firefox`i jaoks on olemas laiendus " IE TAB"
                    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419

Comment

Tänud vastajatele.
                      ATiP1pN4XeM

Comment

Ma kasutan ka Operat. Ja tema content blockerit. Lisaks on mul veel per-site confid.

Ja kõige otsa veel BFilter koos enda filtritega.

Rohkem ei oska nagu eriti tahtagi!

Comment

kas keegi oskab kuidagi mugavalt FireFoxis sisse ja välja lülitada macromedia flash playerit. kopp ees nendest reklaamidest. Adplock ei lase neid plokkida miski pärast. või ma lihtsalt loll

Comment

Proovi menüü Tools->Adblock->Overlay Flash.
                            Siis saad neid samamoodi blokkida.
                            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

aga jama asi on selles , et mul avaneb tools menüüst see adblock aken ja sealt ei leia ma seda overlay flash funktsiooni kuidagi.

mis saidilt ja mis versiooni adblock plusist kasutad ?

Comment

Working...
                              X