Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kõvaketta wd800 elektroonika, kellel on?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kõvaketta wd800 elektroonika, kellel on?

juhtus nii et wd800 80gb kettal küpses elektroonika (peamiselt mootori draiver oli söestunud) oleks vaja uut, kuigi ole 100% kindel et ketas korda jäi, hea oleks kui saaks proovida.
    täpsemalt:
    lba 156301488
    model wd800bb-00fja0
    dcm dschctjch
    ehk kellelgi on ülearu või vedeleb kuskil?
    hea oleks kui asuks Tartus.
    vajadusel võib ühendust võtta ka telefoni teel: 53729764
    tel 53729764

Vs: kõvaketta wd800 elektroonika, kellel on?

Pole küll elektroonikat pakkuda aga.. endal oli sarnane ketas läbi. Antud kettal peaks kehtima tehase garantii 5.a. Saadad WD garantii remonti ja sulle saadetakse "uus" ketas tagasi (nn. refurbished e. parandatud vana siiski). Endal tekkis küll jama kohaliku WD esindaja leidmisega ja nii sai katkine ketas siiski paraja raha eest maha müüdud.

Andmetest jääd paraku ilma sel viisil

Comment

andmed pole olulised... peaasi et ketta tööle saaks, müüjate poolt antud garantii läbi....
      wd esindustega võib tõesti probleeeme olla, pole nagu ühtegi kohanud.
      sel juhul ehk isegi ostutsekki vaja... kuigi ketta peal on kuupäev märgitud (04.jun 2004), muidugi vea leidmiseks pidin ka trükkplaadi maha kruvima.... olen kuulnud ka et wd vähendas garantiiaega.
      viimati muutis kasutaja Mauro; 07 June 2007, 09:04.
      tel 53729764

Comment

Mis siin ikka enam nutta, ketas oli vana ja viskas vedru välja. Äkki oligi aeg uus ja parem osta. Ma ostaks vähemalt 160Gb ja mingi muu firma kui WD. Ainus kõvaketasn mis mul kunagi katki on läinud, on WD oma. Aga mul on juhuslikult arvutis üks 80Gb kõvaketas (Barracuda). Võin 500 eest ära anda kui tahad

Comment

hetkel pole uut ketast vaja... see oli teiseks kettaks.
          isiklikult ei meeldi suured kettad, kuna riknemisel kaotab hulga rohkem.
          tel 53729764

Comment

http://websupport.wdc.com/warranty/serialinput.asp riik ja seeria kood sisse ning näed ära kaua garantiid on/oli.

Comment

garantii kahjuks läbi, tundub nagu oleks antud vaid 1 aasta.
              tuleb loota et ehk kellelgi on sama ketas millel elektroonika korras, aga muu surnud. Kui ei, ehk on kellelgi soovi väikese tasu eest endale osta...
              tel 53729764

Comment

Mis selle räbala kettanässiga ikka teha on,kui ta läbi on.Mul ka vedeleb üks 30G ketas,mis on õhtal.Elektroonika vist korras.Kui keegi tahab võib ära osta...Alghind on tasuta.
                otsija

Comment

sel juhul on kasu, kui sul omal töökorras elektroonika... enamasti aga elektroonika just läbi
                  tel 53729764

Comment

Working...
                  X