Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Apppi!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Apppi!!

BROBLA SIIS SELLINE, ET KUI INSTALLISIN WIN XP, SAI HDD KAHEX JAGATUD. YHELE OSALE PANIN WINDOWSI, TEISE J2TSIN ALGUL VABAKS (BACKUPPIDE JA MUU SELLISE TARBEKS) . HILJUTI PANIN SINNA TEISELE OSALE KA WINDOWSI PEALE (EITEAGI MIX) IGAV OLI LIHTSALT.

SIIS HAKKAS BUUTIMISEL KYSIMA, KUMBA WINDOWSIT MA K2IVITADA TAHAN. KUNA SEE OLI TYLIKAS JA MA NIGUINII EI KASUTAND SEDA TEIST WINDOWSIT, TEGIN TOLLELE KETTAOSALE FORMATI. (TAHTSIN TOLLEST WINDOWSIST VABANEDA)
    ARVUTIL ON NYYD AINULT 1 WINDOWS, KUID K2IVITAMISEL KYSIB IKKA, ET 2KKI SOOVIN TEISE WINDOWSIGA BUUTIDA. KUI TOLLE V6IMALUSE VALIN, LOOB ETTE MINGI TAOLISE KIRJA, ET MINGIT FAILI EI LEITUD JA SOOVITAB MUL SINNA UUESTI WINDOWSI INSTALLIDA.

AIDAKE!! KUIDAS SELLEST LAHTI SAADA MIDA PEAB TEGEMA, ET ARVUTI SAAKS ARU, ET TA EI SAA KUSTUTATUD OS-IS (OPERATSIOONISYSTEEMIS) BUUTIDA!!
    www.ledlahendus.ee

Vs: Apppi!!

Otsi oma allesjäänud partitsiooni juurikast üles fail nimega boot.ini. Seal on bootloaderile teadaolevad opsüsteemid kirja pandud.
    enne muutmist võta read-only, hidden ja system atribuudid faililt maha, muidu ei saa sa seda hiljem salvestada.

ja ära selle faili sisule väga loominguliselt lähene - pärast ei buudi masin üldse enam üles

minu masinas olev lihtne boot.ini conf on näiteks selline:
    [boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn /usepmtimer

sinu omas peaks sektsiooni "operating systems" all olema kaks rida, üks neist viitab mahainstallitud windowsi peale. see oleks vaja lihtsalt ära kustutada.

Comment

kust ma selle juurika leian

sa m6tled seda "%SYSTEM ROOT%" asjandust???
      kus see asub?
      ennemgi on vaja olnd seda uurida ja puurida, aga ei leia teist ylesse. otsing ka keeldub mind aitamast
      www.ledlahendus.ee

Comment

c:\ on juurikas maakeeli (root directory ehk juurkaust/-kataloog)

c asemel võib mõni muu täht kaa olla olenevalt sellest kuidas sul kettaseadmed asetsevad
        k.

Comment

start>run ja sinna kirjuta
          notepad C:\boot.ini

Comment

run-iga sain faili tööle. kuid sealt ei saa read only-t ja muid asju maha v6tta. kas kuidagi saab avatud faili locationit tuvastada v6i selle properties-i muuta??

praegu on nii, et saan seda kyll muuta, kuid ei saa uut versiooni salvestada.
            www.ledlahendus.ee

Comment

TÄNUD KÕIGILE, KES AITASID!!

sain k6ik ilusti korda! hiljem avastasin yhe v6imaluse veel, mille siinkohal kirja panen, et teistel, kellel samalaadme probleem, olex hea vaadata ja 6ppida.
              k6igepealt klikka parema klahviga MY COMPUTER-i peal
              >properties
              >advanced
              >startup and recovery all kl6psa settings
              >edit
              www.ledlahendus.ee

Comment

Working...
              X