Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

wiffi eitaha läpakasse minna...???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

wiffi eitaha läpakasse minna...???

selline probleem siis, et tahaks läpakaga wifi connectionit kasutada, ja seda siis WPA-PSK krüptinguga... kui panin ta otsima vaba wiffi võrku, leidis kenasti minu SPEEDTOUCH-i ülesse, ja ütles et ühendamiseks on vaja seda wpa koodi. panin sisse ja vist sain isegi ühenduse korrax. hiljem aga vahetasin wpa koodi modemi settingutes ära, ligi 20 kohaliseks. nii, nagu soovitatakse.
    läpakal aga seda enam muuta ei saand. panen küll properties, ja selle uue koodi ja valutan OK. üritab jälle connectida (ligi 5 min)ja ütleb siis, et connection limited vms. ja kui uuesti vajutad connect, üritab jälle vana koodiga... ta vahetab selle koodi ise tagasi valeks. pärast muutmist ja kinnitamist vaatasin kohe, ja ikka vana kood ees. kas seda muuta saab kudagi.?? muidu läpakal uus windows täiesti ja viiruse süü ei tohiks seega olla. kui kaabel taha lükata, kärab küll, aga läpakas saigi selleks hangitud, et teda mööda maja transportida...
    kui saba taga on, ei ole seda nii lihtne teha..
    kui kellegil on sama probleem lahendatud, või kui keegi teab, kuidas seda teha, kirjutage siia!! eriti elioni nelja pordise wifi ruuteriga modemi omanikud!!
    www.ledlahendus.ee

Vs: wiffi eitaha läpakasse minna...???

Mis marki see nelja pordine ruuter sul on, kui näiteks Linksys WRT54GL, siis oskan nõu anda aga kui mingi Elioni xxx seade siis läheb juba raskemaks. Näiteks Linksys`i tooted tuleb enne kasutuselevõttu parema töökindluse huvides üle flashida, originaal soft ei toimi korralikult. Mul omal töötab eelnimetatud seade juba pikemat aega laitmatult.

Comment

ma sain nyyd nii läpaka, kui modemi sama krüpti alla. key on ka sama, aga läpakas ei suuda ikka connectida...
      modem ütleb küll, et läppar ühendatud on. ainult et ütleb, et läpakas ei kasuta hetkel ühendust.

kui panna läppar võrku otsima, leiab ülesse küll ja kui panna modem läpakat otsima, leiab ka... usun, et viga on arvutis(minu valesti seadistus)
      www.ledlahendus.ee

Comment

Mul on olnud samamoodi buffalo purgiga - tookord ei viitsinud pikalt jamada, tegin ruuterile factory reset ja uus võti peale.

Teiseks - oota natuke, olen tuvastanud et krüptitud ühendusega tahab ta seda paar sek "seedida" enne kui pakette liigutama hakkab, kiirendada võib seda protsessi näiteks veebisirvija avamine v muud päringud internetti.
        k.

Comment

Esmalt postitatud kedambarai poolt
          Mul on olnud samamoodi buffalo purgiga - tookord ei viitsinud pikalt jamada, tegin ruuterile factory reset ja uus võti peale.

Teiseks - oota natuke, olen tuvastanud et krüptitud ühendusega tahab ta seda paar sek "seedida" enne kui pakette liigutama hakkab, kiirendada võib seda protsessi näiteks veebisirvija avamine v muud päringud internetti.
          mul mingi 2-3 min seedib, siis lööb selle kirja eest, et ühendab. jasiis ikka ei vöta vastu...

taastasin tehase seaded nii modemil, kui läpakal. ikka ei saa.
          aga kuidas krüptimata ühendusega nii saab. et panen paroolialla.????
          www.ledlahendus.ee

Comment

Igal modemil on omad nipid. Kui hoiad modemi tüüpi saladuses, siis ei saa sind aidata. Jaga infot.

Comment

THOMSON SPEEDTOUCH 780 WL modem on.
              www.ledlahendus.ee

Comment

Kustuta igaks juhuks windowsist antud purgiga seotud profiil maha ja tee uus. Mõnikord tasub ära ka võrguühendusel parema hiireklõpsuga tulevast menüüst "repair" teha.

Comment

kord oli XP-ga kogemus, kus sai sealt network propertisest see wifi üldse minema lastud ja siis uuesti pannes kõik sujus nagu õlitatud
                  Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                  X