Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mäludega probleemid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mäludega probleemid

hetkel sees Kingston 512MB / DDR2-533
    täna sain kätte teise 1gb'se pulga A-Data DDR2 PC-5400 667MHz 1GB DDRII
    selline emaplaat on MSI K9VGM
    tööle pannes hakkas piiksuma .. vahetasin slotte, siis ei teinud midagi üldse..
    Minu tehtud signatuurid

Vs: mäludega probleemid

Proovi seda uut 1 gigast mälu üksi.
    Ehk siis pane ainult see uus sisse ja proovi kas töötab.

Paremal juhul pulgad lihtsalt ei salli üksteist või emaplaat ei toeta seda. Halvimal juhul on see 1GB teises ilmas.

Õde kah uuendas, mälu juurde jne. Pani kaks 1GB sisse, nuh mingi pool tunnikest asi töötas ja jooksis kokku. Kah MSI emme oli.
    Tegin BIOSi uuenduse ja probleem kadus. Mis ma öelda tahtsin on see, et BIOSi uuendus vahest aitab. Sina aga ära BIOSt hetkel uuenda. Ma niisama kogemustest räägin.

Vbolla on kaart kutu? Kuskohast Sa ta kätte said?
    Poest või eraisikult?
    viimati muutis kasutaja Elektrik; 07 m 2007, 17:04.

Comment

Esmalt postitatud Elektrik poolt
      Proovi seda uut 1 gigast mälu üksi.
      Ehk siis pane ainult see uus sisse ja proovi kas töötab.

Paremal juhul pulgad lihtsalt ei salli üksteist või emaplaat ei toeta seda. Halvimal juhul on see 1GB teises ilmas.

Õde kah uuendas, mälu juurde jne. Pani kaks 1GB sisse, nuh mingi pool tunnikest asi töötas ja jooksis kokku. Kah MSI emme oli.
      Tegin BIOSi uuenduse ja probleem kadus. Mis ma öelda tahtsin on see, et BIOSi uuendus vahest aitab. Sina aga ära BIOSt hetkel uuenda. Ma niisama kogemustest räägin.

Vbolla on kaart kutu? Kuskohast Sa ta kätte said?
      Poest või eraisikult?
      Hinnavaatlusest ostsin, saadeti täna.. Maksnud ma veel pole, kuna polnud veendunud mälu korrasolekus. Panin üksi sisse, siis hakkab ka piiksuma.. pärast/nüüd 512'sega näitab mingit errorit startupil, F1 vajutades läheb edasi ja korras. Ehk proovin, siis Bios update teha .. oskad öelda kuidas/kust saaksin teha seda ?
      Minu tehtud signatuurid

Comment

Vaatasin MSI kodukat ja Su emme andmeid aga jah paistab et kui BIOSi uuenduse teed pole sest kasu midagi.
        Lehel on kirjas mis mälusid emme toetab.

Loe: "Supported Memory"
        Sellist tundmatut firmat nagu A-Data nimekirjas pole.
        Niiet ma ei hakkaks jamama üldse.
        Saada müüjale kaup tagasi ja otsi sama mahuga Kingston näiteks.

Usun et ei teki jamasid kui Kingstoni paned.

Ma Sinu asemel update ei teeks peale sellise infi saamist.

Comment

Main Memory • Supports dual channel DDR2 533/667/800, using two 240-pin DDR2 DIMMs.
          • Supports the memory size up to 2GB • Supports 1.8v DDR2 SDRAM DIMM Due to the High Performance Memory design, motherboards or system configurations may or may not operate smoothly at the JEDEC (Joint Electron Device Engineering Council) standard settings (BIOS Default on the motherboard) such as DDR2 voltage, memory speeds and memory timing. Please confirm and adjust your memory setting in the BIOS accordingly for better system stability.
          Example: Kingston HyperX DDR2-800 PC-6400 operates at 2.0V, 4-4-4-12.
          For more information about specification of high performance memory modules, please check with your Memory Manufactures for more details.

Apacerit toetab ?
          Apacer PC-6400
          Minu tehtud signatuurid

Comment

Vaata vasakult menüüst nimekirja Supported memory:

Buffalo
            Crucial
            Corsair
            Kingston
            Mushkin
            OCZ Technology

Mina muud peale selle listi ei valiks jamade vältimiseks.

Kui Sul see Apacer käepärast siis proovi, osta mina ei julgeks.

Sul endal kah ju jama vähem kui õige mälu muretsed. Paned sisse ja asi töötab.
            Ei tasu hunnikut suvalisi pulki osta ja loota, et need töötavad.

Comment

see mälude toetus on nagu A varuosa ostmine. B töötab täiesti edukalt, vb on vahel mingite parameetrite poolest lahjem, aga töötab siiski. osadel MSI plaatidel on tõesti mälude söömisega probleeme. nt ABIT, EPOX jpm tootjad söövad praktiliselt kõike. millegipärast "väga head" plaadid pipardavad nt DFI Lanparty on ilge pipar kogu aeg olnud, samas pea sama kõva Chaintech ZENITH ei piparda. pane see uus pulk sisse tee clear cmos ja lase masin käima. kui üles tuleb, siis pista see teine pulk ka juurde ja tee jälle clear cmos. teoreetiliselt peaks üles tulema. kui ainult selle uue pulgaga üles ei tule on ilmselt pulk kutu

kuidas kutsutakse pipardavaid naisi?
              vastus: neid ei kutsutagi
              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
                see mälude toetus on nagu A varuosa ostmine. B töötab täiesti edukalt, vb on vahel mingite parameetrite poolest lahjem, aga töötab siiski. osadel MSI plaatidel on tõesti mälude söömisega probleeme. nt ABIT, EPOX jpm tootjad söövad praktiliselt kõike. millegipärast "väga head" plaadid pipardavad nt DFI Lanparty on ilge pipar kogu aeg olnud, samas pea sama kõva Chaintech ZENITH ei piparda. pane see uus pulk sisse tee clear cmos ja lase masin käima. kui üles tuleb, siis pista see teine pulk ka juurde ja tee jälle clear cmos. teoreetiliselt peaks üles tulema. kui ainult selle uue pulgaga üles ei tule on ilmselt pulk kutu

kuidas kutsutakse pipardavaid naisi?
                vastus: neid ei kutsutagi

Kuidas ma seda Clear CMOS'i teen ?
                Kas mingit mälu eluiga see ei lühenda ?
                Minu tehtud signatuurid

Comment

clear cmos....kui ei leia seda jumprit üles, siis võta bios'i patarei mõneks sek.välja ja pane tagasi

Comment

Bios patareid kiskusin mitu korda välja ja üsna kauaks veel, aga proovin uuesti.
                    Kus see jumper asub muidu ?
                    Minu tehtud signatuurid

Comment

Esmalt postitatud Eddi poolt
                      Kus see jumper asub muidu ?

sata1 ja sata2 juures .... JCLR1 on nimetus

MSI emmed toetavad küll A-data mälusid....kuna endal tiksub 4gb mälu ja kõik
                      a-data omad...arvutikeskusest tellitud...ilmselt sinu mälu õhtal, kust ostsid eraisikult hinnavaatluses? sul mõnd muud mälu pole proovida?
                      viimati muutis kasutaja painkilled; 08 m 2007, 15:10.

Comment

Homme saan uue Buffalo oma ilmselt või Kingstoni.
                        Proovin veel mõni kord ja konsulteerin müüjaga Hv'st siis.
                        Aitäh abi eest !
                        Minu tehtud signatuurid

Comment

Working...
                        X