Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Rüperaal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Rüperaal

sai soetatud läpakas futjitsu siemens amilo pa 1538, huvitaks siis mis teema seal selle müügimeeste jutuga kuni 7.1 helist on ja siis graafika osa jääb ka suht kahtlaseks et vist oleks nagu 128 aga mis asi seal selle 256 ja 512mb graafikaga on, et kas võimaldab nii palju või milles värk, üldse kellel on või on kokkupuuteid olnud võite rääkida headest ja veadest
    Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära...

Vs: Rüperaal

Kui jutt samast tükist, siis kõik ju kirjas. 1GB mälu(2x512MB pulgad teise lehe järgi), videomälu 128MB (antud lehel küll millibittidest jutt).

PS1! Mis värk õigekirjaga on? Teksti peale kolm koma, punkt on ka 7 ja 1 vahel, mitte lause lõppudes. Tegelikult tekib küsimus kus on lause?!
    PS2! Proovi järgmine kord segasemalt kirjutada ja küsimusi küsida, saad vähem vastu näppe.(küll seda hakkab tulema)
    PS3! Tõmba netist EVEREST ja lase peale. Vaata sellega oma arvuti tegelik conf ära, siis süda rahul.

Comment

Esmalt postitatud Eggy poolt
      http://www.zebra.ee/S2/Product.aspx?...&iItemID=56766
      Kui jutt samast tükist, siis kõik ju kirjas. 1GB mälu(2x512MB pulgad teise lehe järgi), videomälu 128MB (antud lehel küll millibittidest jutt).

PS1! Mis värk õigekirjaga on? Teksti peale kolm koma, punkt on ka 7 ja 1 vahel, mitte lause lõppudes. Tegelikult tekib küsimus kus on lause?!
      PS2! Proovi järgmine kord segasemalt kirjutada ja küsimusi küsida, saad vähem vastu näppe.(küll seda hakkab tulema)
      PS3! Tõmba netist EVEREST ja lase peale. Vaata sellega oma arvuti tegelik conf ära, siis süda rahul.
      Ma palun väga vabandust, et mu õigekiri sinu silmis nii palju soovida jättis.
      Aga 7.1 heli ju kirjutatakse nii? Või peab kirjutama 7,1?
      Ma tahtsin rohkem teada, kas kellelgi on sellega kogemusi? Tahaks siis teada selle 7.1 heli kohta, et kuidas sealt see välja võluda? Graafika kaardi mälu kohta näitas everst, et seda on 512mb, kuid bittide kohta miskit 64.
      Aga ma pole kindel, igastahes ajab minujaoks asja ära. Siis veel selline küsimus, kas kellelgi on mingit programmi soovitada, millega siis energia kulu timmida, et noh kas töötab täiega või siis säästab.

Comment

Vabadust jah, et midagi koolist külge jäänud, aga...see 7.1 punkt oli ka ainuke punkt postituses. See oli häiriv, mitte selle asukoht. Aga teemasse:
        7.1 heli=> SPIDF?
        Graafikakaardi mälu maht teada, bitte 64. Milles küsimus?
        Minu vanal läpal saab BIOS-ist sedistada, kas tõmbab prose kelle alla, kui seda väga ei kasutata.

Comment

Sellel on bios nii sõnnik, et teha ei saa mitte midagi

Comment

Working...
          X