Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Printeri driver

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Printeri driver

Kust saaks Epson Stylus Color 480 printerile sobilikku driverit ?

Vs: Printeri driver

Eggy, otsisin nii juba, sai mõned tõmmatud , aga ikka printer ei prindi

Comment

Ehk siis ei ole draiverites viga? Räägi parem sümptomitest lähemalt.

Comment

mis mõttes ei prindi?
        Lehe võtab sisse?
        Tinti on üldse?
        Häält teeb?
        Mis opsüsteem Sul on?

Kõige parem on kui draiverid tõmbad seadme kodukalt:
        http://www.epson.com/cgi-bin/Store/support/supDetail.jsp?BV_UseBVCookie=yes&oid=14375&infoTyp e=Overview
        Tõmbasid mingid? Iga suvaline printeri draiver ei kõlba. Erinevatele opsüsteemidele on erinevad draiverid.

EDIT: Eggy jõudis ette.

Comment

Nende vanemate Epsonite viga selles, et kui on kaua printimata seisnud, siis düüsid kuivavad umbe ja värvi läbi ei lase. Oli mul sama mark (võibolla mingi teise numbriga küll), sai printimispea lahti võetud ja hoolikalt puhastatud. Kui sattus nädal olema printimata, siis oli jälle lootusetult umbes.
          Printerid nii odavaks aetud, et ilmselt mõistlikum mingi uuem mudel osta, kui vana "töödelda" - jamamist liiga palju ja tinti kulub ka tohutult, enne kui printimispea jälle läbi laskma hakkab.

Comment

Tinti on. Lehe võtab sisse, prindib tükk aega, aga välja tuleb ikka seesama tühi valge leht.

Comment

Kuidas tindikasseti tald paistab? Ongi ehk kinni kuivanud.

Comment

Kuidas ma arussaan, kas on kuivand ? Mingi piirituse vms puhastada saab ?

Comment

Minul kunagi HP printeriga oli siis see tald ikka paska täis. Ei olnud ilus ja läikiv. Mina puhastasin miski niiske salvrätiga vist...

Comment

Esmalt postitatud assuplix poolt
                    Kuidas ma arussaan, kas on kuivand ?
                    Lase test leht välja, seda peaks igasugu draiveritega tegema.
                    Head susserdamist !

Comment

Siis on muidugi umbes.
                      Ainult talla puhastamine üldiselt ei aita, tuleb tindi asemel kasutada spets. vedelikku, mis on ka põhimõtteliselt tint, ainult ilma pigmentosakesteta. Seda siis ohtralt peast läbi lasta, kuniks kõik düüsid on puhtad...ja neid düüse on ikka üksjagu. Väljatrükk koosneb esialgu ainult mõnest triibust, siis juba triibulisest kujutisest ja hea õnne korral saab lõpuks kõik düüsid toimima.
                      Täiesti läbipaistev vedelik muide. Vesi ei pidanut sobima.
                      Siis on veel üks tumekollane head repair vedelik, lõhnab veidi nuuskpiirituse järgi ja lahustab kuivanud tinti.
                      Kõik need puhastusoperatsioonid olen korduvalt läbi teinud, kasu üsna vähe

Sõber (Soomes teostab ühes firmas printerite-toonerite parandust/täitmist) arvas, et ei tasu mul selle Epsoniga jännata ja uus pea pidi olema ka mõttetult kallis. Prügisse lendavad need vanad Stylus Color'id tavaliselt..

edit: kui kaua sul on printer printimata seisnud? Kui vähemalt nädal, siis umbes mis umbes.
                      Selle masinaga peab vähemalt korra päevas midagi printima, nii musta kui värvilist.
                      viimati muutis kasutaja sebastian; 31 July 2007, 16:31.

Comment

Aga kuidas ma talda puhastada saaksin? Koduste vahenditega ma mõtlen. Et see vedelik millest sebastian rääkis, on vist kallis ma usun. Salitsüül piiritus ei sobiks ? ja kuidas neid düüse üldse puhastada.

See printer on endal umbes nädal aega olnud. Eile sain juhtme ja siis hakkasin alles proovima printimist.

Comment

Esmalt postitatud assuplix poolt
                          Aga kuidas ma talda puhastada saaksin? Koduste vahenditega ma mõtlen. Et see vedelik millest sebastian rääkis, on vist kallis ma usun. Salitsüül piiritus ei sobiks ? ja kuidas neid düüse üldse puhastada.
                          Piiritust ei julge soovitada, kui tõesti viitsid proovida, siis äärmisel juhul sooja destilleeritud veega. Osad värvid (must vist mitte) on vees lahustuvad.

Äkki saad mõne pildi siia panna kassettidest ja peast, siis ütleksin täpsemalt mida teha. Pregu ei ole selle Epsoni-värki üldse silme ees...üsna ammu sai sellega jamatud

Vajadusel võin anda sulle värve eraldi, nad küll aegunud, aga proovimiseks peaksid sobima kui oskad ise kassette täita. Originaale poest ostes läheb hirmus kalliks, sest iga puhastustsükkel "imeb" kõvasti värvi.

Comment

Kuidas ma tallast pilti saan teha ? Kassetid on T013 ja T014 muidu.

Comment

Working...
                            X