Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Printeri driver

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Printeri driver

Minul kuivas Canon i320. pea ära.Võtsin ta välja ja panin destvette likku nii ,et ainult düüsid vette ulatasid.Kümne minutiga ligunes lahti.Piiritus ei aita.Tindid on vee baasil.

Comment

Esmalt postitatud ahtoo poolt
      Minul kuivas Canon i320. pea ära.Võtsin ta välja ja panin destvette likku nii ,et ainult düüsid vette ulatasid.Kümne minutiga ligunes lahti.Piiritus ei aita.Tindid on vee baasil.

Kuidas pea väljavõtta ja kui sügavale panna, et ainult düüsid ulatuksid ?

Comment

mina puhastasin HP päid niiske piirutuslapiga ja sai ilusti toimima. ma kasutasin meditsiinilisi ühekordseid lappe, sigahead asjad, eriti kui tasuta käes
        leotada kõige lihtsam, et paned pea mingi 1...2mm jagu otsapidi vette. vee pindpinevus tagab selle jõudmise ka kõrgematesse piludesse. mina oleks isiklikult ikka piirituse(viinaga) proovinud, aga kui teadjamad räägivad, et veest piisab, siis miks mitte proovida
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

nojah. AGA kuidas ma puhastan? Ega ma ju ometi tervet printerit vette ei viska.

Comment

VÕta see krdi tindikassett sealt printerist välja

Mina olen on epsoni kuivanud kassette paari millimeetri sügavusse kuuma vette pannud ja kohe on tint voolama hakanud. Sedasi sai teha mitmeid kordi, kuni asi lõplikult kuivas. Iga nädal vähemalt vaja midagi välja printida või print testi teha näiteks.

Prindi näiteks laulusõnu iga nädal üks A4 välja ja kogu neid kausta, nii ei lähe midagi raisku, lõkkeõhtul tood oma kausta lagedale....
            Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
            Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

sellisele printerile peaks mingi proge koostama, mis mingist kataloogist iga päev ühe faili prindib . eesti keelsetest lauludest peaks sedasi paariks aastaks jätkuma.
              mul ka üks epsoni jurakas(vist 760) seisab kodus. must pott on puudu, aga siin neid probleeme lugedes ilmselt jääbki see pott ostmatta. tuleb vana HP "taskuprinteriga" edasi jamada. see ka kuivab, aga pärast kahte testlehte juba kannatab printida...
              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Nüüd lõpuks hakkas musta printima. Aga värvilistega ikka jama. Tinti sees on, hoidsin isegi kuumas vees nagu soovitati, aga ikka ei. (Kuigi must ka eriti hästi ei jää )

Comment

Pead oli üsna vilets sel Epsonil ära võtta.
                  Soovitatakse veel nii, et mingi hästi vettimav paberrätik mitmekordseks voltida, siis leotada dest. vees, asetada alustassile ja mõnekümneks sekundiks mikrosse. Nüüd, tulisest peast suruda ja hoida vastu printeripea düüse.
                  Nii mitu korda järjest.
                  Lõpuks võib ju lihtsalt kraanivesi olla, ega see asja hullemaks ikka ei tee.
                  Näiteks uuematel HP kassettidel, kus düüsid värvipoti küljes, aitab see meetod üsna hästi.
                  Muideks värvilisega oli ka mul kõige rohkem probleeme. Musta sai alati kergemini toimima.

Comment

No vahepeal saime ta printima mustvalgelt ikka, aga nüüd eile vend midagi omaarust puhastas ja värki, ja nüüd enam ei prindi jälle.

Comment

ainult jama on nende vanade printerinässidega nagu näed. viska see minema, endal närvid puhkavad, osta kasutatud laserprinter näiteks.
                      Ise sain neid kassette lahti meelitada nii ca 5 korda, siis oli jäädavalt umbes. See soendamine aitas ka ainult hetkeks, järgmine päev oli asi ikka tuuga mis tuuga. Lõpuks loobusin sellest jandist, viskasin minema ja käisin lähedal asuvas raamatukogus printimas.
                      Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
                      Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

Working...
                      X