Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Veneaegne kõvaketas CM 5508

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Veneaegne kõvaketas CM 5508

Kas saab seda ka endale arvutisse korra proovida või ei julge?
    väidetavalt pidavat see olema 10MB. Ka ostusoovi võib avaldada kuna neid mul 2 tk (arvuti on ka olemas, millest need pärit on - arvuti seisukorda ei tea, kõik muidu olemas!)

Kristjan Vello
    56499305

Vs: Veneaegne kõvaketas CM 5508

DVK-st pärit, jah? See on tõesti 10MB ketas, MFM-standardiga. Vajad vana PC MFM-kontrollerit aga kaablid pead üle kontrollima, venelased (tegelikult vist Bulgaaria ketas) tegid omi "standardeid".
    Kontroller, kui sellise veel leiad, on ilmselt XT-sloti ühendusega. Ehk siis: tänapäeva massinasse ei sobi.
    Mul on 1 ketas koos kontrolleriga (travelling disk vms, vist toetas isegi RLL.i), sellelt võiks infi maha kopeerida ja siis saad kaarti proovida.
    Viimati töötas, uhkeid pelisid täis. Isegi "Digger" oli olemas!
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

DVK'd ei tea, aga see on Elektronika MC 9002. Nojah..egs vist muud ei ole tõesti taga teha kui ainult antiigi pähe maha müüa?

Comment

Kas too Elektronika on säärane lai kast, natuke nagu esimeste PC-de moodi? Sel juhul võis ketas ka 5MB olla.
        Kui masin veel käima läheb, võiksid diski sisu vaadata. Minu meelest jooksis seal midagi Linuxi või pigem Unixi laadset aga venelaste poolt ümber mätsitud.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

See MC 9002 peaks olema hoopis toiteploki mark. DVK-3 sees peaks selline olema.

Comment

Working...
          X