Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

tc1000 bios update failed

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tc1000 bios update failed

Tere seo foorumi rahvalõ

On (oli) olemas selline tablet pc Compaq tc1000 ja hakkasin tegema bios updatet toimib windows op süsteemi all ja oh õnnetust see kurivaimu windows võttis ette ja tegi restardi ning jäigi mul update poolikuks. Tagajärjeks on, et ei miskit liikumist arvuti ei tee. Kui toitenuppu vajutan siis vool tuleb taha ja edasi ei miskit. Kõikse hullem on et bios on joodetud emaplaadi peale ja selline kahtlane mark on tal kah ( MX29LV160ttc-90 ). Selle kivi kohta pole miskit inffi kuidas taastada ja mis teha Äkki kellelgi on miskit huvitavat ideed kuidas selle asjanduse uuesti tööle saaks. olen Proovinud usb floppy ja klahvid win+b ja fn+b ei miskit. Kas üldse on võimalik taastada ilma maha jootmata või kusagil kui kivi maha joodaks siis uuesti soft sisse lasta või peab asjandusega hüvasti jätma.
    haanjamiis vidi lubjakivve...

Vs: tc1000 bios update failed

bios tuleks jah maha joota ja siis programmaatoris uus bios peale lasta. palju neid mahajootjaid leida on, see juba iseasi.
    garantiid pole enam asjal? lähed poodi ja jahud midagi toitejamadest vms. kui garantiisse ei lähegi, siis Compaq esindus peaks suutma siiski probleemi lahendada, iseasi mis hinna eest
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Kui netiist veidi uurida...nimelt sisaldavad paljud pda-d bootloaderit, mida update ei hävita. Selle aqbiga saab ehk uue update teha.
      Bootloaderit võib saada välja kutsuda mingi klahvi(kombinatsiooni) vajutamisega stardil.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Neid klahvi kombinatsioone olen igasuguseid proovinud ja ei miskit Igatahes minu mõistus enam kinni ei võta Ja kõikse hullem on see, et ei leia miskit inffi mitmeid õhtuid ja öid olen otsinud aga ei miskit ju siis ikka ei otsi õieti aga eks tegelen otsinguga edasi .

Comment

Äkki saad mõne idee siit: http://voru.wifi.ee/index.php?leht=112

Ei ole küll sama kivi, aga sama firma oma. Mööda datasheete kolades saad ehk õige otsa kätte.

Comment

Andmeleht kivile vähemalt on: http://www.datasheetarchive.com/sear...actDS=Contains

Programmaator mul kah nagu seda toetab, kahjuks pole TSOP48 adapterit, kuhu kivi sisse läheks.
            Enamus BIOS-i kivid PLCC32 kestas, nendega on elu lihtsam..

Comment

Nujah aga mul oleks ju kuidagi tarvis see usb floppy kah tööle saada, enne ei julge miskeid jalgu maandama hakata mõningatel isenditel läeb floppy tööle kui jalgu lühistada aga see kehtib rohkem Plcc32 kividele jms asjandustele . Aga TSOP48 kohta ei leia miskit No küll ikka tehakse keerulisi asju

Comment

USB tahab juba mingit suhtlemist saada. BIOS update saab küll floppy kaudu, aga ma kardan, et USB sinna vahele ei kõlba. huvitav, kas sellistel asjadel mingit liidest kuskil plaadil ei ole, kuhu nt floppi saaks otse panna. tavaliselt on floppy see auk, mis ka peale nässus BIOSi toimima jääb

Comment

TSOP48 adapter: http://www.mcumall.com/comersus/stor...idProduct=3102

Kui PSOP44 kest, siis: http://www.mcumall.com/comersus/stor...idProduct=3149

Odavama otsa jubinad, aga nagu näed, on needki kallid üksjagu. Peab olema veel keegi osav, kes kivi plaadilt maha joodab-kuumutab ja siis tagasi võlub. Lootuses, et BIOS hakkab pärast fläshimist ikka toimima..

Comment

Ahaa seda ma kahtlustasin ise ka et usb ei sobi aga kui ma lülitan toite sisse siis kõvaketas hakkab nagu krõgistama ( või on kettal oma kontroller mis kontrollib peade asukohta ) arvan, et sedakaudu kah ei saa.
                    Samas peaks nagu olema miski moodus. Või on hoopis tehtud selline aparaat, et kui bios hukas siis vuta vuta poodi uue arvuti järele.

Viskan siia lingi ka aparaadi tehnilise jutuga: http://h20181.www2.hp.com/plmcontent...escription.htm

Comment

Ei käi nüüd konkreetselt selle asja kohta aga nt. Zauruse nimelisel pihukal sai ctrl+D klahviga (power-up'il) biosi ja seal oli ka firmware laadimise utiliit ja palju muud huvitavat. Ehk on ka sellel karbil midagi sarnast. Enamusel asjadest on siiski mingi taseme bootloader sees.
                      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

äkki karutec omab varustust kivi eemaldamiseks. tasuta ta seda muidugi ei tee, aga odavam peaks ikka tulema, kui uue masina ost. kah konkreetse masina kohta ei oska öelda, aga suurem osa raale jätab ainult Floppy augu lahti, kui BIOS sodi on ja sealtki ootab ta ainult konkreetset asja et toimetama hakata

Comment

Seda, et see programmijupp mis käib phoenix bios taastamiseks ja ka õige sisu on juba floppy peale pandud aga mis tööle ei lähe on flopi ajam, too on läbi usb, aga kui panna ide taha üleminekuga miski flpiajam ei tea kas hakkab tööle? samas skeemi järgi peaks nagu protsessoriga otseühenduses olema ka cf pesa ja pcmcia pesa või saan ma valesti aru ide läheb läbi lõunasilla aga samas parallel bios rom ka lõunasilla küljes. ehh asi läheb huvitavamaks. tuleb katsetada.

Comment

CF-ile oleks loogilisem koodifaili paigutada. Toosama mainitud Zaurus laadis update samuti CF-ilt.

Comment

Cf kaardiga on nii, et peaks tegema kuidagi booditavaks ka vai? Kui teha crisis recovery disk siis kopitakse peale
                              minidos.sys--peaks olema sys fail
                              plash16-- peaks olema flashi utiliit
                              bios.wph--- bios andmed
                              ja veel on et teeb booditavaks e makeboot. Aga see tähendab minuarust, et cf kaardi peab panema ide kaabli taha muidu minu mõistus ei võta kinni kuidas bootivaks teha. Ega vast ei saagi. Või saan jälle miskit valesti aru see inglismanni keel on ka selline , noh et ei oska paljut Kui ide kaabli taha siis pean hakkama otsima üleminekut ide-->cf .

Comment

Working...
                              X