Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Läptopil hiirenupu deaktiveerimine.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Läptopil hiirenupu deaktiveerimine.

Hommikust arvutifännidele.
    Probleemiks siis rüperaal Compaq Armada M700.Peal winxp. Hiireks on see "muna" G,H ja B nuppude ristumiskohas.
    Häda selles, et hiirekursor sõidab jõudeasendis ekraanil ringi. Iga kord ise suunas. Selleks et midagi "klikkida" peab seda "kangi" ikka väga kõvasti väänama. Kusjuures see viga esineb pooljuhuslikult (ehk siis vahetevahel on asi korras kah). Välise hiire ühendamine ei paranda asja (kursor ikka sõidab). Kusjuures seda sõitmise kiirust saab hiire propertitest reguleerida.
    Diseiblisin hiire. Kursor paigal. Loomulikult ei tööta ka siis väline hiir.

Saan aru, et sel "kangil" on mingi kala aga kuidas seda diseiblida sedasi, et väline hiir tööle jääks ????
    Või on mõni muu ravim peale selle rüperaali aknast väljaviskamise ? ( ma üldse imestan, et see mul veel hinges on . DVD seade õhtal, samuti ka osad klahvid, ekraan on tume aga näed ,aku peab kaks tundi )
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Vs: Läptopil hiirenupu deaktiveerimine.

Kas BIOS-ist annab midagi hiire kohta kruttida? Ühel dellipannil andis ja välise hiire külgeühendamisel tõmmati sisseehitatud hiirenupul automaatselt juhe tagant.

Teine võimalus on sisemisele hiirele üldse kinga anda ja kasutada välist usb-hiirt. Ehk saab nii.
    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Tänud, Biosest tuli panna Use multiple pointing device setting disableks.

Muide, Su teine soovitus ei kannaks vilja, seda kah testitud.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

mul oli IBM 390E-l sama jama ja seda enamasti 98 all töötades. ilgelt jama, aga selle vastu aitas see, kui lükkasid kursori sinna nurka, kuhu ta minna tahtis ja jätsid mingika 20s sinna. pärast jäi jälle stabiilseks. see ei ole selle kangi viga(vähemalt mitte IBM-l), see on softis kinni. mul jäid jamad harvemaks peale spetsiaalsete trackpoint driverite installimist. IBM plussiks on muidugi vana risu supporti jätkumine ja seda ka vanadele opsüsteemidele. "kõvad tegijad" nagu HP, Compaq, Sharp jms lõpetavad igasuguse suppordi, kui masin liinilt enam ei tule... seega võib osutuda korralike driverite leidmine raskeks
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
        X