Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Viga graafikaga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Viga graafikaga

Tulen siia siukese mrega, et mul arvuti ei lase Counter-Srike 1.6 mängida. Õigemini laseb kyll, aga ilma graafigatta. Ühesõnaga päris suured ruudukesed on(ruudukesed = midagi pixli sarnast)! Algul mõtlesin et graafikakaardi draiverite viga aga GTA San Andreast laseb ilusti! Kas keegi oskab aidata. Oleksin väga tänulik!

Vs: Viga graafikaga

Mängu seadetes reso ja efektid alla tõmmatud?

Comment

ilma graafikatta, järelikult mängid kuulmise järgi. LAHE
      ilmselt on jah mängu seadistustes midagi vajaka. vb on tegemist suht vana graafika kaardiga ja mäng valib automaatselt viletsad seaded, kuna süsteem eeldab, et nii vana kaart ei jaksa korralikke seadeid välja vedada. mul on mitmete mängudega sama asi ja kaardiks on 9700PRO. pole enam eriline püss, aga miinimumseadetest saab ikka suurem osa mängudes kõrgemale, vb päris uutes ei saa ka, aga minu mängimise(loe pm mittemängimise) juures ei oma see ka mingit tähtsust
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Ei, mul enne mängis. Graafikakaart on 256 megane Club 3D x1300 PCI-Express. Käivitamisel lõi ta mulle mingi errori ette et ei saa ühe süsteemi peal käima laseb teise pealt(umbes nii).

Comment

Sain asja korda. Kuna mul jäi videokaardi driverid laadimatta siis ta ei saanud OpenGL pealt lasta, vaid lasi Software pealt. GTA-d proovisin pärast rebooti - töötas. Counter-Strike oleks ka töödanuda aga ja jättis seaded Sowtware peale.

Comment

Working...
          X