Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sobiva ventilaatori otsinguil

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sobiva ventilaatori otsinguil

Peaks siis olema 5v ja 0.38 amrpit õgiv vidin.
    Mõned mõõdud olen ka teinud.
    http://www.ragnar.ee/pildid/?dir=A1667G+jahutus

Eeldus on see, et ventilaator oleks võimalikult vähe mürisev ja enam-vähem sobiv sellisel tasemel, et annaks puurida kuskile selle radiaatori sisse augud kinnitamaks teda. Õhuliikumine peaks ka ma arvan olema samasuunaline nagu eelmisel. Ventilaator ei tohi välja ulatuda e. siis ei tohi olla üle 1.5cm sügav.

Ise olen otsinud, kuid midagi sarnast pole leidnud. Tevalos vaatasin (poes) oli küll hunnik ventilaatoreid seina külge pandud, aga tol hetkel polnud mõõte seega ei saanud küsida ka. Kodulehel ma leidsin kahjuks vaid paar 80x80 ventilaatorit jms.

Oskab keegi aidata ?

Vs: Sobiva ventilaatori otsinguil

Mis selle ventika mõõdud siis peaksid olema?kuhu sa oled seda mõelnud kasutama?
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

60x60x15 vast ja ülesandeks on läptopi komponentide jahutamine.

Comment

5V 0,38A on 1,9W. äkki saad kasutada 12V isendit ja kasutada selleks 5V/12V muundurit. 150mA peaks olema suht pisikeselt tehtav. 5V isendeid lihtsalt ei ole eriti saada, ma ise ka mingi aeg otsisin neid.
        teoreetiliselt peaks ju saama
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
          5V 0,38A on 1,9W. äkki saad kasutada 12V isendit ja kasutada selleks 5V/12V muundurit. 150mA peaks olema suht pisikeselt tehtav. 5V isendeid lihtsalt ei ole eriti saada, ma ise ka mingi aeg otsisin neid.
          teoreetiliselt peaks ju saama
          No onu mul on paadunud elektrik, aga enne kui temalt hakkan pärima - kui suureks kogu see kupatus osutub ja kui kalliks see läheb? Teadupärast on läptopi korpusese suhteliselt vähe ruumi.

Comment

Mul on täitsa olemas 60x60x15 ja 40x40x10 ventikad,aga nad töötavad 12V pealt.
            Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Esmalt postitatud Ints poolt
              Mul on täitsa olemas 60x60x15 ja 40x40x10 ventikad,aga nad töötavad 12V pealt.
              Selliseid on endalgi, aga kõik minu omad lärmavad korralikult.

Comment

kui sul ei ole just äriklassi viimane sõna, siis natuke ruumi sees ikka leidub 2W muunduri mahutab isegi pea 1*1*1cm ruumi sisse ära. kive on muidugi erinevaid näiteid:
                http://www.recom-international.com/p...ne/RTS_RTD.pdf
                http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...-39#!69-521-47
                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Hmm. Noh, nii palju ruumi vast ikka leiaks. Aga oskab keegi siis vastavatele mõõtmetele sobivat VAISKET ventilaatorit soovitada?

Comment

Working...
                  X