Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Monitor lülitab lambist välja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Monitor lülitab lambist välja

Siuke mure jah,et molu lülitab vahel harva lambist välja.Minu käes töötas igati kenasti,tuttava juures ilmnes aga eelkirjeldatud anomaalia.Väljalülitamine ei toimu tihti,kord päevas,või veelgi harvem.Kuna mees väidab,et neil majas pinge kõigub,siis küsikski targemate käest,kas asi ehk selles ei või olla?Kui palju pinge kõigub,ei oska kahjuks öelda,pole ise mõõtnud.Ja ausalt öelda ei saakski ju õhtu otsa silm punnis testri kõrval passida.
    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Põhjus võib olla küll pinge kõikumises. Mingi hetk lihtsalt kukub U nii madalaks,et molu prose läheb tudule. Proovi UPSi taga!
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Hea mõte Proovin siis UPS`i hankida.

Comment

Kunagi oli mul sama lugu, et molu lülitas lambist välja, viga oli väga lihtne, arvutsi oli mingi selle laadne viirus mis molu välja lülitas. See ehk on kyll vähetõenäoline aga soovitan viirusetõrjega üle lasta.
        msn: pois11@hotmail.com

Comment

Vähe tõenäitlik jah,sest peale viimast viirusetõrjet pole see arvuti üldse võrgus olnud ja pole ka minu teada mingeid progesid peale lastud.Või mine tea,1 antiviirusega üle laskmine pole kunagi liiast.Aitäh!

Comment

kas tuttu jäänud molule hiireliigutus pildi tagasi manab või tuleb suisa power nuppu pressida? Kui lihtsalt tuttu jääb, siis arvutile peale pandud "turn off monitor after ... min" (control panel -> Power options). Sel juhul on molu puhkus normaalne. Ei usu eriti, et pinge nii kõvasti kõigub/langeb, et molu seisma paneb... pigem kuumeneb mõni komponent molus üle ???

Comment

Ei,hiire peale molu enam ei reageeri.Ikka täiega lülitab välja.See pinge kõikumise asi on ka ikkagi natuke kahtlane,siis peaks arvuti ennast enne välja lülitama.

Comment

Äkki tekib viga vaid teatud sagedusel? Siis süüdi S- kondede lülititransid (IRF640 vms.).
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Peab proovima...Sa mõtled ikka kaadrisagedust,eks ole?Kusjuures sain siin just niipalju infot juurde,et kui esimeseks lülitad sisse arvuti ja siis molu,siis 100% kindlusega monitori kõllid ei tööta.Kui enne molu ja siis arvuti,siis on vähemalt hääle poolest asi OK.

Comment

Kõllid ei tööta? See on siis Nokia 447?

Comment

Ära arvasid!Sulle peaks jah see konkreetne isend tuttav olema. Aga täpsustuseks,minu käes toimis igati kenasti.Ei olnud ka vahet,mis järjekorras sisse lülitada.

Comment

Seda trikki olen näinud 4-l Kummik447-l. Rohi: lülita molu välja(saba seinast), kaabel arvuti küljest lahti, molu sisse ja vajutus nupule et tööle hakkax, kaabel arvuti külge. Mõnda aega jälle rahulik.
                        Tundub et see on kummikuvalajate softi viga.

Comment

Working...
                        X