Lasin kunagi Ubuntu Peale lihtsalt huvi pärast ja nüüd tahan maha lasta ja uuesti XP peale aga ta ei hakka buutima miks Lööb ette küll et press eny key aga ei mõju
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Ubuntu maha ja WinXP peale ???
Collapse
X
-
Vs: Ubuntu maha ja WinXP peale ???
Võib ka olla, et BIOSist pole paika pandud, et esimene bootiv asi peab olema CD ROM. Aga, jah, valgusta meid, kust said selle XP plaadi - kui kõrvetasid ise, siis millise progega ja mis võtteid kasutasid. Ka võib olla, et su XP plaat võib mingi väikese asja jaoks flopit vajada - kuigi mina olen seda vaid Win 98 juures näinud, XP on mul selline, mis kõik asjad, s.h. ka formati, ilma flopita ära teeb. Võib olla ka see, et CD ROM hakkab surema - aga XP on raua suhtes kapriissem kui Ubuntu, nagu ma tähele pannud olen.
Kui arvuti lööb selle "press any key" ette mustal taustal, siis võib jah olla, et misiganes põhjusel plaat ei lähe käima. Vastasel juhul annaks ta sinise tausta ette koos kirjetega, mis annavad teada, et on XP install alanud.
Comment
-
Mul on alles see ubuntu peal ja XP on ise kratsitud aga ei tea mis progega.Nii panen arvuti tööle, siis panen XP cd sisse ja teen restardi nii tuleb ette et buut jne jne. On kiri et vajuta ükskõik mis nuppu siis hakkab buutima nägu tavaliselt aga, vajuta mida tahad aga ei midagi see kiri on vaid 3 seki seal ees ja siis tuleb veel mingi menüü kiri ka 3 sekundiks, et vajuta esc siis lääb menuse aga ei läää.
Comment
-
Esmalt postitatud Eggy pooltSul klaviatuur ei tööta...tundub nii vähemalt. On ikka õiges PS2 pesas või on USB klaver? Kui USB, siis BIOSist USB klaveri tugi sisse lülitatud? Klaveri LED-id vilguvad, kui arvuti tööle panna?
Comment
-
kui arvuti seisma jäi siis oli ta terve anult vahepeal lasin selle ubuntu peale prooviks nüüd tuli lihtsalt plaan xp peale lasta ja net sisse vedada.. aga mingit imeliku häält tuli küll vahepeal kõlaritest vilin mida pole ennem olnud
Comment
Comment